Іграшка-прорізувач Battat "Кіт Чарлі"

КОД ТОВАРУ: 154243
  • Іграшка-прорізувач Battat "Кіт Чарлі"
Іграшка-прорізувач Battat
Тип: прорізувач; Матеріал: 100% натуральний каучук; Розмір: 10 х 5 х 8 см; Вага: 90 г; Вік: від 0 місяців; Колір: бірюзовий. Особливості: - іграшка-прорізувач для новонароджених; матова бархатиста текстура; пищить при стисненні.
Battat
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
359 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 48 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
BX1558Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка-прорізувач Battat Кіт Чарлі - це м'який прорізувач для маленьких дітей, у яких починають рости перші зубки. Він виконаний з натурального каучуку, завдяки якому поверхня іграшки м'яка і бархатиста. Якщо іграшку стиснути вона починає неголосно пищати.

особливості:

- іграшка-прорізувач для новонароджених;

- матова бархатиста текстура;

- пищить при стисненні.

Характеристики:

Тип: прорізувач;

Матеріал: 100% натуральний каучук;

Розмір: 10 х 5 х 8 см;

Вага: 90 г;

Вік: від 0 місяців;

Колір: бірюзовий.


Виробник: Battat   (США).

Battat - це американський бренд, який спеціалізується на розробці і виробництві дитячих іграшок високої якості за доступними цінами. Не дивлячись на те, що товари для дітей виробляються в Китаї, американські фахівці проводять аудит на фабриках, щоб переконатися в тому, що всі відповідаємо нормам і стандартам. Матеріали, які використовуються для іграшок, повністю безпечні для малюків. Battat піклується не тільки про здоров'я дітей, а також особлива увага приділяється дизайну іграшок.


Іграшка-прорізувач Battat "Кіт Чарлі" купити по реально виправданою вартості 359 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Разное таких брендів, як наприклад: Battat в інтернет каталозі Терраспорт
Іграшка-прорізувач Battat "Кіт Чарлі"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка-прорізувач Battat "Кіт Чарлі""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Іграшка-прорізувач Battat "Кіт Чарлі" допоможе досягти мети. В « Різне » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Різне порадує Вас високою якістю. Іграшка-хустинку Bino "Ведмедик" 86464 , Іграшка-хустинку Bino "Ведмедик" 86464 і Іграшка-хустинку Bino "Ведмедик" 86464 від кращих світових брендів 6367 Ви побачите в нашій категорії Різне . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Різне . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн