Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя

КОД ТОВАРУ: 154333
  • Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя
Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя
Тип іграшки: слоненя (кольцеброси). . Для дітей: старше 1 року. У комплекті: слоненя, три кільця. Матеріал: пластмаса. Харчування: 3хАА. Вага: 0,8 кг. Колір: багатоколірний.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
399 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
Тип
Інші
АРТИКУЛ
053553
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя - відмінна розвиваюча іграшка для діток старше року. Завдяки їй дитина зможе проявити спритність, уважність, зосередженість. Адже закидання кілець на хобот дуже рухомого слоненяти не таке вже й просте для малюка справу Крім того, гра сприяє розвитку дрібної і великої моторики. Вся ця весела метушня супроводжується веселою музикою і мерехтінням різнокольорових вогників.
Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя зроблена в чудовому мальовничому стилі, сам слоненя синій, вуха у нього - червоні, а бивні - жовті. Працює від батарейок типу 3хАА (входять в комплект). У комплекті: слоненя і три кільця для закидання. Вага іграшки: 0,8 кг.

Особливості гри:
- розвиваюча іграшка для дітей старше року;
- зроблена у вигляді барвистого слоненяти;
- слоник рухається вперед, назад, в сторони;
- в комплекті кільця для закидання;
- працює від батарейок 3хАА (входять в комплект);
- симпатичний дизайн;
- подарункова упаковка.

Характеристики:
Тип іграшки:
слоненя (кольцеброси). .
Для дітей: старше 1 року.
У комплекті: слоненя, три кільця.
Матеріал: пластмаса.
Харчування: 3хАА.
Вага: 0,8 кг.
Колір: багатоколірний.

Виробник: Kiddieland (Китай).
Kiddieland розробляє іграшки високої якості для самих маленьких дітей віком від 3 місяців до 6 років. Серед них ви знайдете різні моделі чудомобіля і качалок, пірамідок, брязкалець, машинок, дитячих музичних інструментів, ігрових центрів і т.д. Всі іграшки сертифіковані по найсуворішим міжнародним стандартам, і відповідають необхідним вимогам з безпеки і екологічну чистоту.



Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя купити по реально виправданою вартості 399 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Развивающие игрушки таких брендів, як наприклад: Kiddieland в інтернет каталозі Терраспорт
Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Іграшка-кольцеброс Kiddieland Спритний слоненя допоможе досягти мети. В « Розвиваючі іграшки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Розвиваючі іграшки порадує Вас високою якістю. Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love , Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love і Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love від кращих світових брендів 2001 Ви побачите в нашій категорії Розвиваючі іграшки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Розвиваючі іграшки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн