Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136

КОД ТОВАРУ: 85308
  • Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136
  • Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136 - Фото №2
Ігровий центр
Особливості ігрового центру: надувний, призначений для маленьких діточок від 2-х років, зроблений з нешкідливого / гипоалергенного матеріалу, місткий, має в своєму розпорядженні двома окремими басейнами, оснащений безпечної гіркою, кольорова арка, декорований яскравими надувними квіточками-фонтанами, комплектується кольоровими м'ячиками і обручем, ідеально підходить для дитячих ігор, барвистий, невисокий бортик, міцний, яскравий, прекрасний подарунок дитині, ремкомплект. Матеріал: силікон (ПВХ). Розмір: 2,82х1,73х1,07 м. Об'єм води: 178 л. Кількість м'ячиків: 6. Кількість обручів: 1.
Intex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 505 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 201 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
57136
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136 представлений двома невеликими окремими басейнами, розділеними безпечної гіркою. Цей строкатий ігровий центр декорований надувними квіточками, з яких, при підключенні до них садового шланга, б'є веселий фонтанчик. Крім того, басейн комплектується яскравими кольоровими м'ячиками і обручем для проведення різних ігор. Він, безсумнівно, припаде до смаку вашій дитині, дозволяючи йому вдосталь плескатися у воді в жаркий літній день. Придбання такого басейну значно поліпшить літній настрій і вам, і дитині. Обсягу басейну досить для розміщення там двох дітей.
Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136 зроблений з міцного силікону, що забезпечує йому тривалий термін служби. Виробник басейну - Intex, відомий у багатьох країнах чудовою якістю своїх товарів і їх відповідністю екологічним нормам, прийнятим в усьому світі. Матеріал: силікон (ПВХ). Розмір: 2,82х1,73х1,07 м. Об'єм води: 178 л. Кількість м'ячиків: 6. Кількість обручів: 1.

особливості:
- надувний;
- призначений для самих маленьких діточок;
- зроблений з нешкідливого / гипоалергенного матеріалу;
- місткий;
- оснащений безпечної гіркою;
- має в своєму розпорядженні двома окремими басейнами;
- комплектується м'ячиками і обручем;
- наявність фонтану;
- ідеально підходить для дитячих ігор;
- барвистий;
- невисокий бортик;
- міцний;
- ремкомплект.

Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136 - стане найкращим подарунком дитині!

Характеристики:
Матеріал: силікон (ПВХ).
Розмір: 2,82х1,73х1,07 м.
Обсяг води: 178 л.
Кількість м'ячиків: 6.
Кількість обручів: 1.

Виробник: Intex (Китай).

Корпорація Intex виробляє товари для відпочинку та комфорту протягом більше 40 років. Intex - світовий лідер в проектуванні і створенні високоякісних, інноваційних продуктів для відпочинку. Серед випускаються цією компанією товарів: надувні й каркасні басейни, приналежності для басейнів, надувні іграшки, надувні ліжка і матраци, надувні човни, відомі у всьому світі відмінною якістю і низькою ціною. Продукція Intex доступна в більш ніж 100 країнах світу. Компанія пишається високою якістю своєї продукції і своєчасністю поставок в усі країни світу незалежно від їх обсягу та вартості.


Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136 купити за вигідною ціною 1 505 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Игровые центры таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн каталозі Терра Спорт
Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136 Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно мрієте зайнятися спортом? Ігровий центр "Віні Пух" Intex 57136 буде Вашим першим кроком. В « Ігрові центри » є все, що необхідно спортсмену. Ігрові центри здивує Вас своєю якістю. Будиночок дитячий ігровий Луні Тюнс 44633 Intex , Будиночок дитячий ігровий Луні Тюнс 44633 Intex і Будиночок дитячий ігровий Луні Тюнс 44633 Intex від знаменитих світових виробників 1178 Ви знайдете в нашому розділі Ігрові центри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ігрові центри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн