Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664

КОД ТОВАРУ: 85301
  • Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664
  • Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664 - Фото №2
Ігровий центр
Особливості: надувний, прозорий, ергономічний, принт з зображенням мешканців моря, призначений для самих маленьких дітей 3-6 років, зроблений у вигляді підводного човна, декорований надувним перископом, ідеально підходить для дитячих ігор, імітація ілюмінаторів, два входи, комплектується кольоровими м'ячиками. Розмір човна в розкладеному вигляді: 1,74х1,22х0,89 м. Матеріал: силікон (ПВХ). Вага: 3,86 кг. Кількість м'ячиків: 10 шт. Діаметр м'ячиків: 6,5 см.
Intex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
815 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 109 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
48664
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664 зроблений у вигляді невеликої підводного човна з двома ілюмінаторами і двома входами. Крім того, в човні є яскраво-жовтий надувний перископ, який допоможе дитині відчути себе справжнім підводником. Центр є гранично просту, стійку і безпечну конструкцію, яка неодмінно забезпечить дітям захоплюючу гру.
Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664 зроблений з прозорого силікону з нанесеним на зовнішній стороні строкатим принтом, що зображує мешканців морського світу. Човен оснащена десятьма яскравими м'ячиками, які неодмінно знадобляться під час різних ігор. Зроблено досить відомої в світі компанією Intex, яка гарантує своїм товарам відмінну якість і відповідність екологічним нормам, прийнятим в усьому світі. Розмір човна в розкладеному вигляді: 1,74х1,22х0,89 м. Матеріал: силікон (ПВХ). Вага: 3,86 кг. Кількість м'ячиків: 10 шт. Діаметр м'ячиків: 6,5 см.

особливості:
- надувний;
- прозорий;
- ергономічний;
- принт з зображенням мешканців моря;
- призначений для самих маленьких дітей 3-6 років;
- зроблений у вигляді підводного човна;
- декорований надувним перископом;
- ідеально підходить для дитячих ігор;
- імітація ілюмінаторів;
- два входи;
- комплектується кольоровими м'ячиками.

Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664 - для найбільш захоплюючих дитячих ігор!

Характеристики:

Розмір човна в розкладеному вигляді: 1,74х1,22х0,89 м.
Матеріал: силікон (ПВХ).
Вага: 3,86 кг.
Кількість м'ячиків: 10 шт.
Діаметр м'ячиків: 6,5 см.

Виробник: Intex (Китай).

Корпорація Intex виробляє товари для відпочинку та комфорту протягом більше 40 років. Intex - світовий лідер в проектуванні і створенні високоякісних, інноваційних продуктів для відпочинку. Серед випускаються цією компанією товарів: надувні й каркасні басейни, приналежності для басейнів, надувні іграшки, надувні ліжка і матраци, надувні човни, відомі у всьому світі відмінною якістю і низькою ціною. Продукція Intex доступна в більш ніж 100 країнах світу. Компанія пишається високою якістю своєї продукції і своєчасністю поставок в усі країни світу незалежно від їх обсягу та вартості.


Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664 вибрати за доступною вартості 815 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Игровые центры таких брендів, як наприклад: Intex в каталозі магазина Terrasport
Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664 Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно хотіли зайнятися спортом? Ігровий центр "Підводний човен" Intex 48664 - це Ваш перший крок. В « Ігрові центри » є все, що знадобиться спортсмену. Ігрові центри здивує Вас своєю оригінальністю. Батут надувний дитячий "Замок" Intex 48259 , Батут надувний дитячий "Замок" Intex 48259 і Батут надувний дитячий "Замок" Intex 48259 від кращих світових виробників 1178 Ви можете знайти в нашій категорії Ігрові центри . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ігрові центри . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн