Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр"

КОД ТОВАРУ: 154284
  • Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр"
  • Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" - Фото №2
Центр ігровий Kiddieland
Тип: ігровий центр. Вид: розвиває. Вік: від 1 року. Мова озвучування: український. Матеріал: пластик. Харчування: батарейки 3хАА (в комплекті). Габарити: 24х34х25 см. Вага: 1,81 кг. Особливості центру: високоякісні матеріали; безпечний пластик; розвиваючі ігрові панелі; звук, світло; програє українські пісні; навчання у віршованій формі для легкого запам'ятовування; яскраві, насичені кольори; оригінальний дизайн.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 157 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 288 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
054932
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Центр ігровий Kiddieland Мультицентр (озвучений українською мовою) призначений для повноцінного всебічного розвитку дітей від дванадцяти місяців. Завдяки якісним ігровим панелям, малюк зможе отримати перші знання про геометричні форми, кольори, музичних інструментах, пори року, години і так далі. Весь ігровий або навчальний процес проходить в музичному чи віршованому супроводі, що допомагає якісніше і швидше засвоювати отримані знання. На ігровому центрі розташований лабіринт з намистинами різного розміру, кольору і форми для розвитку моторики, логіки і координації.

Особливості центру:

- високоякісні матеріали;

- безпечний пластик;

- розвиваючі ігрові панелі;

- звук, світло;

- програє українські пісні;

- навчання у віршованій формі для легкого запам'ятовування;

- яскраві, насичені кольори;

- оригінальний дизайн.

Характеристики:

Тип: ігровий центр;

Вид: розвиває;

Вік: від 1 року;

Мова озвучування: українська;

Матеріал: пластик;

Харчування: батарейки 3хАА (в комплекті);

Габарити: 24х34х25 см;

Вага: 1,81 кг.

Виробник: Kiddieland (Китай).

Kiddieland - є одним з найбільш великих виробників дитячих товарів. Компанія була створена в кінці дев'яностих років минулого століття. Асортимент продукції даної торгової марки становлять ігрові набори, різні види дитячого транспорту, музичні інструменти для малюків, розвиваючі іграшки та багато іншого. Вся продукція бренду сертифікована, проходить ретельне тестування і випускається з якісних і безпечних матеріалів.


Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" купити по які завищеною вартістю 2 157 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Игровые центры таких брендів, як наприклад: Kiddieland в каталозі Терра Спорт
Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно планували зайнятися фігурою? Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" буде Вашим першим кроком. В « Ігрові центри » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ігрові центри здивує Вас своєю якістю. Ігровий центр "Волейбол на воді" Intex 56508 , Ігровий центр "Волейбол на воді" Intex 56508 і Ігровий центр "Волейбол на воді" Intex 56508 від знаменитих світових виробників 1178 Ви зможете побачити в нашій категорії Ігрові центри . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ігрові центри . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн