Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр"

КОД ТОВАРУ: 154283
  • Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр"
  • Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" - Фото №2
  • Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" - Фото №3
Центр ігровий Kiddieland
Тип: ігровий центр. Вид: розвиває. Вік: від 1 року. Мова озвучування: російський. Матеріал: пластик. Харчування: батарейки 3хАА (в комплекті). Габарити: 24х34х25 см. Вага: 1,81 кг. Особливості центру: високоякісні матеріали; безпечний пластик; розвиваючі ігрові панелі; звук, світло; озвучений російською мовою; навчання у віршованій формі для легкого запам'ятовування; яскраві, насичені кольори; оригінальний дизайн.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 897 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 253 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
051193
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Центр ігровий Kiddieland Мультицентр (озвучений російською мовою) - є високоякісною, міцної розвиваючою іграшкою. Завдяки ігровим панелям, малюк зможе отримати перші знання про геометричні форми, кольори, музичних інструментах, пори року, години і так далі. На ігровому центрі розташований лабіринт з намистинами різного розміру, кольору і форми для розвитку моторики, логіки і координації. Весь ігровий або навчальний процес проходить в супроводі веселих пісень і мелодій або віршів, що допомагає якісніше і швидше засвоювати отримані знання.

Особливості центру:

- високоякісні матеріали;

- безпечний пластик;

- розвиваючі ігрові панелі;

- звук, світло;

- озвучений російською мовою;

- навчання у віршованій формі для легкого запам'ятовування;

- яскраві, насичені кольори;

- оригінальний дизайн.

Характеристики:

Тип: ігровий центр;

Вид: розвиває;

Вік: від 1 року;

Мова озвучування: російська;

Матеріал: пластик;

Харчування: батарейки 3хАА (в комплекті);

Габарити: 24х34х25 см;

Вага: 1,81 кг.

Виробник: Kiddieland (Китай).

Kiddieland - є одним з найбільш великих виробників дитячих товарів. Компанія була створена в кінці дев'яностих років минулого століття. Асортимент продукції даної торгової марки становлять ігрові набори, різні види дитячого транспорту, музичні інструменти для малюків, розвиваючі іграшки та багато іншого. Вся продукція бренду сертифікована, проходить ретельне тестування і випускається з якісних і безпечних матеріалів.


Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" купити по реально виправданою вартості 1 897 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Игровые центры таких брендів, як наприклад: Kiddieland в інтернет каталозі Терраспорт
Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" - Фото №2 Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Центр ігровий Kiddieland "Мультицентр" допоможе досягти мети. В « Ігрові центри » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ігрові центри порадує Вас високою якістю. Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м , Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м і Басейн сухий Kidigo "Круг" 1,5 м від кращих світових брендів 1178 Ви побачите в нашій категорії Ігрові центри . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ігрові центри . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн