Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони"

КОД ТОВАРУ: 153738
  • Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони"
  • Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони" - Фото №2
  • Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони" - Фото №3
Набір ігровий Bburago GoGears Трек
Тип: на підлогу трек. У наборі: трек з 2 доріжками, дві машинки з інерційним механізмом. Масштаб автомоделі 1:55. Максимальна швидкість машинки: 322 км / год. Довжина траси: 14 м. Матеріал: пластик. Розмір: 220х26х94 см. Особливості: для дітей від 3 років; серія GoGears від Bburago; легко збирається; машинки з інерційним механізмом; дві смуги руху.
Bburago
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
959 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 128 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
18-30262
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони" 2 доріжки, 2 машинки - дозволяє виконувати мертву петлю, розворот з нахилом. У наборі надшвидкісні машинки серії GoGears з інерційним механізмом вразять всіх любителів автомобілів. Трек легко складається. Вашій дитині дуже сподобається грати з захоплюючими віражами і великими швидкостями.

особливості:
- для дітей від 3 років;
- серія GoGears від Bburago;
- легко збирається;
- машинки з інерційним механізмом;
- дві смуги руху.

Характеристики:
Тип:
на підлогу трек;
У наборі: трек з 2 доріжками, дві машинки з інерційним механізмом;
Масштаб автомоделі 1:55;
Максимальна швидкість машинки: 322 км / год;
Довжина траси: 14 м;
Матеріал: пластик;
Розмір: 220х26х94 см.

Виробник: Bburago (Італія).
Відома італійська компанія Bburago спеціалізується на випуску точних копій відомих марок автомобілів у вигляді колекційних виробів, виконаних в масштабі, але з відмінною деталізацією. Ці автомоделі збирають як діти, так і дорослі любителі світових марок. Якість і продуманість кожного виробу на найвищому рівні.


Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони" купити за вигідною ціною 959 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Игровые наборы для детей таких торгових марок, як наприклад: Bburago в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони" Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони" - Фото №2 Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові набори для дітей

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір ігровий Bburago GoGears Трек "Захоплюючі перегони" буде Вашим першим кроком. В « Ігрові набори для дітей » є все, що необхідно спортсмену. Ігрові набори для дітей здивує Вас своєю якістю. Набір іграшкової зброї TMNT Черепашки-Нинзя "Спорядження Донателло" фіолетовий , Набір іграшкової зброї TMNT Черепашки-Нинзя "Спорядження Донателло" фіолетовий і Набір іграшкової зброї TMNT Черепашки-Нинзя "Спорядження Донателло" фіолетовий від знаменитих світових виробників 2286 Ви знайдете в нашому розділі Ігрові набори для дітей . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ігрові набори для дітей . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн