Набір ігровий Peppa "Заміський будинок Пеппі" (2 фігурки)

КОД ТОВАРУ: 153870
  • Набір ігровий Peppa "Заміський будинок Пеппі" (2 фігурки)
  • Набір ігровий Peppa "Заміський будинок Пеппі" (2 фігурки) - Фото №2
Набір ігровий Peppa
Тип: ігровий набір. Вік: від трьох років. Матеріал: пластик. Розміри фігурок: 5,5 см. Комплектація: фігурки Пеппі, Джорджа, будинок, ліжко, стіл, 4 стільці, диван, телевізор, крісло, ванна. Особливості набору: якісні, міцні матеріали; складається з двоповерхового будиночка з меблями; дві фігурки: Пеппа, Джордж; для дітей від трьох років; будиночок має складну конструкцію; оригінальний дизайн.
Peppa
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 255 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 168 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
15553
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір ігровий Peppa Заміський будинок Пеппі (2 фігурки) виконаний з міцних і безпечних матеріалів. Чи стане однією з найулюбленіших ігор дитини. Двоповерховий будиночок має чотири просторі кімнати, обставлених меблями. Сплять Пеппа з Джорджем на затишній двох'ярусної ліжка, стіна їх кімнати прикрашена малюнками. Для відпочинку тата-свина є вітальня, в якій влаштувавшись на дивані можна подивитися телевізор. Кухня мами-свині має все необхідне для приготування смачної і корисної їжі. Після активного дня можна розслабитися в теплій ванні, яка знаходиться на другому поверсі. А зібратися всі члени цієї мультяшної сім'ї можуть за великим столом, який можна розмістити на галявині перед будинком.

Особливості набору:

- якісні, міцні матеріали;

- складається з двоповерхового будиночка з меблями;

- дві фігурки: Пеппа, Джордж;

- для дітей від трьох років;

- будиночок має складну конструкцію;

- оригінальний дизайн.

Характеристики:

Тип: ігровий набір;

Вік: від трьох років;

Матеріал: пластик;

Розміри фігурок: 5,5 см;

Комплектація: фігурки Пеппі, Джорджа, будинок, ліжко, стіл, 4 стільці, диван, телевізор, крісло, ванна.

Виробник: Peppa (Великобританія).

Бренд виробляє іграшки за сюжетом одного з найпопулярніших у всьому світі мультиплікаційного серіалу. В асортимент продукції входять фігурки героїв, транспорт на якому вони пересуваються по місту і подорожують, будинки, замки, ігрові майданчики для Пеппі та її друзів і багато іншого. Всі товари сертифіковані, виробляються з високоякісних, безпечних матеріалів.


Набір ігровий Peppa "Заміський будинок Пеппі" (2 фігурки) купити за вигідною ціною 1 255 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Игровые наборы для детей таких виробників, як наприклад: Peppa в магазині terrasport.ua
Набір ігровий Peppa "Заміський будинок Пеппі" (2 фігурки) Набір ігровий Peppa "Заміський будинок Пеппі" (2 фігурки) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий Peppa "Заміський будинок Пеппі" (2 фігурки)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові набори для дітей

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір ігровий Peppa "Заміський будинок Пеппі" (2 фігурки) буде Вашим першим кроком. В « Ігрові набори для дітей » є все, що необхідно спортсмену. Ігрові набори для дітей здивує Вас своєю якістю. Набір ігровий Play-Doh Підводний світ Hasbro , Набір ігровий Play-Doh Підводний світ Hasbro і Набір ігровий Play-Doh Підводний світ Hasbro від знаменитих світових виробників 2286 Ви знайдете в нашому розділі Ігрові набори для дітей . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ігрові набори для дітей . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн