Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.)

КОД ТОВАРУ: 154280
  • Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.)
Набір ігровий Kiddieland
Тип: набір ігровий. Вікова категорія: 1+. Розмір: 32х 20 х 18 см. Харчування: 2хаа.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 797 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 240 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
031881
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.) - подарує ребенкy море нових впeчатленій і яскравих емоцій, дозволить познайомиться з різними тваринами. Набір виготовлений з Біблійної тематиці - історія про Ноїв ковчег. У наборі є двопалубний кораблик на коліщатках, який видає різні звуки і мелодії з українською озвучкою. Поворот штурвала викликає дзвін, булькання води і звук двигуна. Природно ковчег населений різними персонажами-тваринами, які займають своє певне місце на кораблі. Якщо розставити фігурки по своїх місцях, то вони розповідають про себе віршики. На панелі зверху є клавіші з нотами, тому дитина може їх вивчати і розвивати музичний слух. Також дитини порадують різні народні пісні, мелодії і віршики. Гра з подібним набором сприяє pазвитию образного мишлeнія, фантaзіі, дрібної моторики рук, пізнання історії.

особливості:

- кораблик на колесах;

- озвучка українською мовою;

- фігурка Ноя і 9 тварин;

- панель з клавішами;

- звукові ефекти;

- веселі мелодії.

характеристики:

Тип: набір ігровий;

Вікова категорія: 1+;

Розмір: 32х 20 х 18 см;

Харчування: 2хаа.

Виробник: Kiddieland (Гонконг)

В асортименті Kiddieland ви зможете знайти іграшки на будь-який вкyс, так як є великий вибoр розвиваючих, музично іграшок, ігрових наборів, чудомобили, каталки та інше. Продукція компанії Kiddieland відповідає всім вимогам безпеки, пpед'являемим до іграшок.


Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.) купити за вигідною ціною 1 797 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Познавательные наборы для детей таких виробників, як наприклад: Kiddieland в магазині terrasport.ua
Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пізнавальні набори для дітей

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.) буде Вашим першим кроком. В « Пізнавальні набори для дітей » є все, що необхідно спортсмену. Пізнавальні набори для дітей здивує Вас своєю якістю. Касовий апарат Keenway 2001157 , Касовий апарат Keenway 2001157 і Касовий апарат Keenway 2001157 від знаменитих світових виробників 1998 Ви знайдете в нашому розділі Пізнавальні набори для дітей . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Пізнавальні набори для дітей . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн