Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.)

КОД ТОВАРУ: 154279
  • Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.)
Набір ігровий Kiddieland
Тип: набір ігровий. Вікова категорія: 1+. Розмір: 32х 20 х 18 см. Харчування: 2хаа.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 399 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 187 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
049734
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.) - подарує ребенкy море нових впeчатленій і яскравих емоцій. У наборі є двопалубний кораблик на коліщатках, який видає різні звуки і мелодії. Поворот штурвала викликає дзвін, булькання води і звук двигуна. Природно ковчег населений різними персонажами, які займають своє певне місце на кораблі. Ной зібрав різних тварин у себе на борту: корову, коня, свиню, жирафа, слона, лева і тигра, мавпочку. Якщо розставити тварин по своїх місцях, то вони розповідають про себе. На панелі зверху є клавіші з нотами, тому дитина може їх вивчати і розвивати музичний слух. Також дитини порадують різні пісеньки, мелодії і віршики. Гра з подібним набором сприяє pазвитию образного мишлeнія, фантaзіі, дрібної моторики рук, пізнання історії.

особливості:

- кораблик на колесах;

- озвучка російською мовою;

- фігурка Ноя і 9 тварин;

- панель з клавішами;

- звукові ефекти;

- веселі мелодії.

характеристики:

Тип: набір ігровий;

Вікова категорія: 1+;

Розмір: 32х 20 х 18 см;

Харчування: 2хаа.

Виробник: Kiddieland (Гонконг)

В асортименті Kiddieland ви зможете знайти іграшки на будь-який вкyс, так як є великий вибoр розвиваючих, музично іграшок, ігрових наборів, чудомобили, каталки та інше. Продукція компанії Kiddieland відповідає всім вимогам безпеки, пpед'являемим до іграшок.


Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 399 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Подарки детям таких торгових марок, як наприклад: Kiddieland в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки дітям

Давно планували зайнятися фігурою? Набір ігровий Kiddieland "Ноїв ковчег" (озвуч. Рус. Яз.) допоможе на шляху до мети. В « Подарунки дітям » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки дітям обрадує Вас високою якістю. Термос дитячий з трубочкою CDRep Серця (FO-111540), 0,32 л , Термос дитячий з трубочкою CDRep Серця (FO-111540), 0,32 л і Термос дитячий з трубочкою CDRep Серця (FO-111540), 0,32 л від топових світових брендів 2398 Ви зможете побачити в нашій лінійці Подарунки дітям . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Подарунки дітям . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн