Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43)

КОД ТОВАРУ: 153733
  • Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43)
  • Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) - Фото №2
  • Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) - Фото №3
  • Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) - Фото №4
Набір ігровий Bburago
Тип: на підлогу трек. У наборі: гараж, автотраса, мийка, підйомник, АЗС, ремонтна естакада, 2 автомоделі та інші аксесуари. Масштаб автомоделей 1:43. Матеріал: пластик. Упаковка: 69х85х43 см. Особливості: для дітей від 3 років; якісний набір; багато аксесуарів; одна смуга руху; три рівня треку; наклейки з дорожніми знаками; зручна збірка; кріплення деталей добротні.
Bburago
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 760 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 235 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
18-30025
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір ігровий Bburago "Гараж" 3 рівня, 2 машинки 1:43 - шикарний набір з трирівневого гаража з різними станціями для обслуговування автомобіля, з великою кількістю аксесуарів і двома машинками. Дитина покличе своїх друзів, і разом придумають неймовірну кількість сюжетів гри. На довгий час захопить такий набір вашої дитини, а особливо, якщо ви доповніть набір іншими автомоделями в масштабі 1:43.

особливості:
- для дітей від 3 років;
- якісний набір;
- багато аксесуарів;
- одна смуга руху;
- три рівня треку;
- наклейки з дорожніми знаками;
- зручна збірка;
- кріплення деталей добротні.

Характеристики:
Тип:
на підлогу трек;
У наборі: гараж, автотраса, мийка, підйомник, АЗС, ремонтна естакада, 2 автомоделі та інші аксесуари;
Масштаб автомоделей 1:43;
Матеріал: пластик;
Упаковка: 69х85х43 см.

Виробник: Bburago (Італія).
Відома італійська компанія Bburago спеціалізується на випуску точних копій відомих марок автомобілів у вигляді колекційних виробів, виконаних в масштабі, але з відмінною деталізацією. Ці автомоделі збирають як діти, так і дорослі любителі світових марок. Якість і продуманість кожного виробу на найвищому рівні.

Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) купити по реально виправданою вартості 1 760 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Игровые наборы для детей таких брендів, як наприклад: Bburago в інтернет каталозі Терраспорт
Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) - Фото №2 Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) - Фото №3 Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові набори для дітей

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Набір ігровий Bburago "Гараж" (1:43) допоможе досягти мети. В « Ігрові набори для дітей » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ігрові набори для дітей порадує Вас високою якістю. Набір для ліплення Irvin Toys Skwooshi з роликом , Набір для ліплення Irvin Toys Skwooshi з роликом і Набір для ліплення Irvin Toys Skwooshi з роликом від кращих світових брендів 2286 Ви побачите в нашій категорії Ігрові набори для дітей . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ігрові набори для дітей . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн