Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041

КОД ТОВАРУ: 154108
  • Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041
  • Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041 - Фото №2
Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels
Тип набору: розвиваюча гра. Для дітей: старше 5-ти років. У наборі: різнокольорові пікселі (500 шт.), Спрей для води, шаблони, інструкція. Розмір: 21,5х18,5х4 см. Вага: 0,2 кг.
Qixels
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
199 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 27 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
87041
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ігровий набір аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041 - якісна розвиваюча іграшка нового покоління. Сприяє розвитку у дитини творчої уяви, підвищеної уважності, винахідливості і елементарної логіки. З маленьких різнокольорових кубиків, зроблених у формі пікселів перших комп'ютерних ігор, можна складати різні іграшки. Для скріплення кубиків між собою іграшку слід всього лише побризкати водою і залишити сохнути на хвилин 20-30. У набір входить спеціальний спрей, який полегшує це завдання.
Ігровий набір аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041 комплектується шаблонами, за допомогою яких буде дуже легко навчитися конструювання ігрових фігурок у вигляді піратів. У наборі: пікселі (кубики, 500 шт.), Спрей для води, шаблони, інструкція.

Особливості набору:
- розвиваюча гра;
- для дітей старше 5-ти років;
- в наборі різнокольорові пікселі (кубики) для конструювання;
- кубики скріплюються водою;
- в наборі є спрей для води;
- шаблон;
- детальна призначена для користувача інструкція.

Характеристики:
Тип набору: розвиваюча гра.
Для дітей: старше 5-ти років.
У наборі: різнокольорові пікселі (500 шт.), Спрей для води, шаблони, інструкція.
Розмір: 21,5х18,5х4 см.
Вага: 0,2 кг.

Виробник: Qixels (Китай).
Qixels відомий, перш за все, своїми ігровими наборами, розрахованими на дітей старше 5-ти років. У набір незмінно входять різнокольорові кубики в формі загальновідомих пікселів і водний бластер для взбризгіванія фігурки водою, - таким чином кубики добре скріплюються між собою, забезпечуючи іграшці міцність. Набори Qixels відносяться до ігор нового покоління і сьогодні досить затребувані.


Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041 купити за вигідною ціною 199 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: Qixels в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041 Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір ігровий аквамозаікі з пікселів Qixels "Пірати" 87041 буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" , Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" і Дошка магнітна для малювання Battat "Рафаель оливкова" від знаменитих світових виробників 2287 Ви знайдете в нашому розділі Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн