Гра настільна Little Devils

КОД ТОВАРУ: 253685
  • Гра настільна Little Devils
  • Гра настільна Little Devils - Фото №2
Гра настільна Little Devils
White Goblin Games
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
344 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 46 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вік
від 8 років
Комплектація
Склад: 54 карти з цифрами від 1 до 54; правила гри на англійській мові; бляшана коробка.
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
14 х 10 х 4 см
АРТИКУЛ
HBG-253685
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Карткова яскрава настільна гра "Little Devils" - це, в першу чергу, стильна металева коробка, доверху наповнена ... маленькими рогатими бісиками! Тому відкривати цю коробочку слід з максимальною обережністю, щоб розлючені дияволенята НЕ кинулися врозтіч. Ігрова партія триває кілька раундів, на початку яких всім гравцям лунає рівно по 9 карт. На картах зображені різні числа, і, абсолютно не пов'язані з ними, зображення маленьких грайливих чортиків. Суть гри - позбутися якомога більшої кількості власних карт. Відбувається це в такий спосіб. Перший гравець викладає карту з будь-яким числом (крім 5) в центр ігрового столу. Наступний учасник може викласти карту, як з великим, так і з меншим числом на карті. Залежно від рішення другого гравця, всім іншим учасникам необхідно буде викладати карти з більшим чи меншим номіналом. У раунді програє той гравець, номінал картки якого стане найнижчим або високим. Щоб правила гри стали більш зрозумілими, розглянемо хід партії на конкретному прикладі. Перший гравець, Артем, виклав в центр столу карту з номером 10. Наступний гравець, за годинниковою стрілкою, Степан, виклав карту з номером 17. Це означає, що решті гравцям необхідно буде викладати карти з номіналом більше 10, але, по можливості, менше 17. Третій гравець, Світлана, викладає кару з номером 18. Четвертий гравець, Микита, викладає карту з номером 15. Всі гравці зробили свій хід, хто ж залишився в програші? Це Світлана, так як номінал її карти найвищий - 18. Програючи, гравець забирає до себе в стопку всі зіграні в раунді карти. На картах, як і говорилося раніше, в довільній кількості красуються зображення червонощоких креслять. Гра триватиме аж до того моменту, поки один з гравців не збере 100 або більше цих маленьких зубастих створінь і не визнає свою повну поразку. : "Little Devils" - це неймовірно весела, швидка і проста гра в карти, яка ідеально підійде для найрізноманітніших компаній і заходів. Так само, завдяки зручним і надійним металевій коробочці, гру можна з легкістю взяти з собою в гості або дорогу.

Гра настільна Little Devils купити за вигідною ціною 344 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: White Goblin Games в інтернет-магазині Терраспорт
Гра настільна Little Devils Гра настільна Little Devils - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Little Devils"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна Little Devils буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) , Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) і Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн