Голки для м'ячів Yakimasport (100293), 3 шт

КОД ТОВАРУ: 329101
  • Голки для м'ячів Yakimasport (100293), 3 шт
Голки для м'ячів Yakimasport (100293), 3 шт
Голки Yakimasport для м'ячів на сайті інтернет магазину представлені в наборі по 3 шт. Вони використовуються спортсменами і тренерами в різних видах спорту. Основне призначення аксесуара - накачування і спускання м'яча, і підтримку необхідного рівня тиску, яке залежить від прийнятих стандартів, що застосовуються в конкретному виді спорту, типу покриття, а також його приспускання (при необхідності). Металеві голки Якімаспорт відрізняються високою надійністю, міцністю і довговічністю. Набір складається їх 3-х голок. Їх довжина становить 39 мм, а діаметр різьби 4 мм. Даний комплект використовують практично для всіх типів м'ячів з ніпельної системою - футбольні, гандбольні, для баскетболу, волейболу, художньої гімнастики і фітнесу (фідбол).
Yakimasport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
55 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
Тип
Інше
АРТИКУЛ
YS-100293
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Голки Yakimasport для м'ячів на сайті інтернет магазину представлені в наборі по 3 шт. Вони використовуються спортсменами і тренерами в різних видах спорту. Основне призначення аксесуара - накачування і спускання м'яча, і підтримку необхідного рівня тиску, яке залежить від прийнятих стандартів, що застосовуються в конкретному виді спорту, типу покриття, а також його приспускання (при необхідності). Металеві голки Якімаспорт відрізняються високою надійністю, міцністю і довговічністю. Даний комплект використовують практично для всіх типів м'ячів з ніпельної системою - футбольні, гандбольні, для баскетболу, волейболу, художньої гімнастики і фітнесу (фідбол).


Характеристики:

  • Набір: 3 шт
  • Довжина становить: 39 мм
  • Діаметр різьби: 4 мм

Виробник: Yakimasport


Голки для м'ячів Yakimasport (100293), 3 шт вибрати за доступною вартості 55 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Насосы для мячей таких брендів, як наприклад: Yakimasport в каталозі магазина Terrasport
Голки для м'ячів Yakimasport (100293), 3 шт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Голки для м'ячів Yakimasport (100293), 3 шт"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Насоси для м'ячів

Давно хотіли зайнятися спортом? Голки для м'ячів Yakimasport (100293), 3 шт - це Ваш перший крок. В « Насоси для м'ячів » є все, що знадобиться спортсмену. Насоси для м'ячів здивує Вас своєю оригінальністю. Набір голок для насосів (5шт) , Набір голок для насосів (5шт) і Набір голок для насосів (5шт) від кращих світових виробників 2056 Ви можете знайти в нашій категорії Насоси для м'ячів . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Насоси для м'ячів . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн