Масажер ручний Relax HYE-2002Y

КОД ТОВАРУ: 118950
  • Масажер ручний Relax HYE-2002Y
Масажер ручний Relax HYE-2002Y
Тип: масажер. Вид масажера: ручний. Застосування: ноги, руки, шия, спина, стегна, живіт. Потужність: 35 Вт. Гарантія: 12 місяців. Особливості масажера: безпечний; економічне споживання енергії; інфрачервоне випромінювання; терапевтичний ефект; оригінальний, яскравий дизайн; функціональність застосування.
Relax
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
970 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 129 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
25041
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажер ручний з інфрачервоним випромінюванням Relax HYE-2002Y знімає втому, покращує кровообіг в організмі, розслаблює м'язи, покращує еластичність стінок судин і зміцнює їх, прибирає хворобливі відчуття. Головною перевагою даного приладу є те, що під час масажу при температурі від 40 до 50 градусів світлові хвилі переходять в теплові, створюючи терапевтичний ефект на певній ділянці тіла. Завдяки збільшеному вазі, пристрій може охоплювати великі ділянки в порівнянні з іншими моделями.

Особливості масажера:

  - безпечний;

  - економічне споживання енергії;

  - інфрачервоне випромінювання;

  - терапевтичний ефект;

  - оригінальний, яскравий дизайн;

  - функціональність застосування.

Характеристики:

  Тип: масажер;

  Вид масажера: ручний;

  Застосування: ноги, руки, шия, спина, стегна, живіт;

  Потужність: 35 Вт;

  Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Relax (Корея)

Бренд Relax активно пропагує здоровий спосіб життя, створюючи якісні товари, які користуються попитом. Фахівці торгової марки працюють над впровадженням останніх інноваційних технологій у створенні своєї конкурентоспроможної продукції. Товари бренду популярні, затребувані і доступні.


Масажер ручний Relax HYE-2002Y купити за вигідною ціною 970 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Массажеры для тела таких виробників, як наприклад: Relax в магазині terrasport.ua
Масажер ручний Relax HYE-2002Y

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Масажер ручний Relax HYE-2002Y"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно мрієте зайнятися спортом? Масажер ручний Relax HYE-2002Y буде Вашим першим кроком. В « Масажери для тіла » є все, що необхідно спортсмену. Масажери для тіла здивує Вас своєю якістю. Масажер Power Play 4026 , Масажер Power Play 4026 і Масажер Power Play 4026 від знаменитих світових виробників 6987 Ви знайдете в нашому розділі Масажери для тіла . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Масажери для тіла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн