Крісло масажне Relax HY-5019G

КОД ТОВАРУ: 152447
  • Крісло масажне Relax HY-5019G
Крісло масажне Relax HY-5019G
Вага користувача: до 120 кг. Матеріал: штучна шкіра. Розміри: 117х75х125 см. Вага крісла: 69 кг. Колір: білий. Особливості: Стимуляція кровообігу, розігрів м'язів. Знімає напругу і стрес.   Поєднує кілька видів масажу. Три рівня інтенсивності процедури. Розслабляючий ефект.
Relax
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
28 005 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3739 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
25033
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Крісло масажне Relax HY-5019G    - модель, яка проведе повноцінний масаж в домашніх умовах. Крісло оббито якісної штучною шкірою, яка не парить і не затримує вологу. Модель комфортна і легка в управлінні, є дисплей з поточним режимом роботи. У кріслі є кілька стадій інтенсивності масажу, програм: прямий і зворотний розтирання, поплескування і змішаний режим. Модель масажує все групи м'язів, знімає напругу і стрес після робочого дня, надає розслабляючий ефект на людину.

особливості:

·          Стимуляція кровообігу, розігрів м'язів;

·          Знімає напругу і стрес;

·          Поєднує кілька видів масажу;

·          Три рівня інтенсивності процедури;

·          Розслабляючий ефект.

Характеристики:

  Вага користувача: до 120 кг;

  Матеріал: штучна шкіра;

  Розміри: 117х75х125 см;

  Вага крісла: 69 кг;

  Колір: білий.

 

Виробник: Relax (США).

Компанія займається розробкою тренажерів і спортивних аксесуарів для дому. Фірма робить їх багатофункціональними і компактними. Всі товари проходять випробування, де визначається ступінь безпеки і комфорту в експлуатації. Компанія стежить за якістю продукції і постійно покращує її. Моделі мають виправдану вартість і служать не один рік.    


Крісло масажне Relax HY-5019G купити за вигідною ціною 28 005 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Массажные кресла таких торгових марок, як наприклад: Relax в онлайн магазині Терра Спорт
Крісло масажне Relax HY-5019G

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Крісло масажне Relax HY-5019G"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Крісло масажне Relax HY-5019G буде Вашим першим кроком. В « Масажні крісла » є все, що необхідно спортсмену. Масажні крісла здивує Вас своєю якістю. Крісло масажне RT-6150 Rongtai , Крісло масажне RT-6150 Rongtai і Крісло масажне RT-6150 Rongtai від знаменитих світових виробників 184 Ви знайдете в нашому розділі Масажні крісла . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Масажні крісла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн