Масажер ручний Relax HY-10320

КОД ТОВАРУ: 118951
  • Масажер ручний Relax HY-10320
  • Масажер ручний Relax HY-10320 - Фото №2
Масажер ручний Relax HY-10320
Тип: масажер. Вид: ручний. Область застосування: ноги, руки, шия, спина, стегна, живіт. Кількість насадок: 3. Кількість швидкостей: 1. Час роботи: 15хв. Живлення: мережа (220В). Потужність: 28 Вт. Комплектація: масажер, три насадки, інструкція. Гарантія: 6 місяців. Особливості масажера: безпечний; має три насадки; контролер температури; функціональність застосування.
Relax
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 155 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 154 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
25022
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажер ручний універсальний Relax HY-10320 має три насадки. Насадка з рельєфним кулькою сприяє розслабленню м'язів всього тіла і нейтралізує втому. Насадка у вигляді гребінця підвищує еластичність стінок судин. Для проведення точкового масажу використовується насадка-кулька. Інфрачервоне випромінювання підвищує ефективність кожної насадки. Масажер оснащений контролером температури, який можна застосувати до всіх ділянок тіла. Завдяки своїй подовженій формі, дозволяє самостійно масажувати важкодоступні місця, такі як спина, стегна, ноги і руки. Масажер безпечний, простий у використанні.

Особливості масажера:

  - безпечний;

  - має три насадки;

  - контролер температури;

  - функціональність застосування.

Характеристики:

  Тип: масажер;

  Вид: ручний;

  Область застосування: ноги, руки, шия, спина, стегна, живіт;

  Кількість насадок: 3;

  Кількість швидкостей: 1;

  Час роботи: 15хв;

  Живлення: мережа (220В);

  Потужність: 28 Вт;

  Комплектація: масажер, три насадки, інструкція;

  Гарантія: 6 місяців.

Виробник: Relax (Корея)

Бренд Relax активно пропагує здоровий спосіб життя, створюючи якісні товари, які користуються попитом. Співробітники компанії займаються впровадженням останніх інноваційних технологій у виробництві своєї конкурентоспроможної продукції. Товари бренду популярні, затребувані і доступні.


Масажер ручний Relax HY-10320 вибрати за доступною вартості 1 155 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Массажеры для тела таких брендів, як наприклад: Relax в каталозі магазина Terrasport
Масажер ручний Relax HY-10320 Масажер ручний Relax HY-10320 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Масажер ручний Relax HY-10320"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно хотіли зайнятися спортом? Масажер ручний Relax HY-10320 - це Ваш перший крок. В « Масажери для тіла » є все, що знадобиться спортсмену. Масажери для тіла здивує Вас своєю оригінальністю. Валик масажний Relax блакитний, 45 см (EVAJD2-45-blue-X) , Валик масажний Relax блакитний, 45 см (EVAJD2-45-blue-X) і Валик масажний Relax блакитний, 45 см (EVAJD2-45-blue-X) від кращих світових виробників 6987 Ви можете знайти в нашій категорії Масажери для тіла . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Масажери для тіла . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн