Масажер ручний Relax HY-10316

КОД ТОВАРУ: 118952
  • Масажер ручний Relax HY-10316
Масажер ручний Relax HY-10316
Тип: масажер. Вид масажера: ручний. Вид масажу: інфрачервоне випромінювання, тепловий, роликовий. Застосування: ноги, руки, шия, спина, стегна, живіт. Потужність: 15 Вт. Гарантія: 12 місяців. Особливості масажера: безпечний; економічне споживання енергії; інфрачервоне випромінювання; терапевтичний ефект; оригінальний, яскравий дизайн; стабілізатор напруги; додаткова ланцюг на моторі; три види масажу.
Relax
КУПИТИ
ЦІНА:
1 816 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 242 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
25012
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажер ручний дисково-роликовий Relax HY-10316 має невелику вагу і компактні розміри. Для більш комфортного використання оснащений декількома режимами роботи. Завдяки роботі масажера знімається втома, поліпшується кровообіг в організмі, розслабляються м'язи, покращується еластичність стінок судин, прибираються хворобливі відчуття. Додаткова ланцюг охороняє роботу мотора від перевантаження. Стабілізатор напруги не дасть пристрою зламатися під час проблем з електрикою.

Особливості масажера:

  - безпечний;

  - економічне споживання енергії;

  - інфрачервоне випромінювання;

  - терапевтичний ефект;

  - оригінальний, яскравий дизайн;

  - три види масажу.

Характеристики:

  Тип: масажер;

  Вид масажера: ручний;

  Вид масажу: інфрачервоне випромінювання, тепловий, роликовий

  Застосування: ноги, руки, шия, спина, стегна, живіт;

  Потужність: 15 Вт;

  Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Relax (Корея)

Бренд Relax активно пропагує здоровий спосіб життя, створюючи якісні товари, які користуються попитом. Фахівці торгової марки працюють над впровадженням останніх інноваційних технологій у створенні своєї конкурентоспроможної продукції. Товари бренду популярні, затребувані і доступні.


Масажер ручний Relax HY-10316 підібрати і купити за реальною ціною 1 816 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Массажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: Relax в електронному магазині Terra Sport
Масажер ручний Relax HY-10316

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Масажер ручний Relax HY-10316"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для тіла

Давно хочете зайнятися фігурою? Масажер ручний Relax HY-10316 допоможе почати легко. В « Масажери для тіла » є все, що Вам знадобиться. Масажери для тіла обрадує Вас своєю надійністю. М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см , М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см і М'яч масажний з шипами 4Fizjo Spike Balls (4FJ0148), 10 см від кращих світових постачальників 6987 Ви зможете знайти в нашій лінійці Масажери для тіла . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Масажери для тіла . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн