Доріжка бігова електрична HouseFit HT 9073HP

КОД ТОВАРУ: 152416
  • Доріжка бігова електрична HouseFit HT 9073HP
Доріжка бігова електрична HouseFit HT 9073HP
Максимальна вага спортсмена: 110 кг. Вага тренажера: 64 кг. Розміри тренажера: 168х75х133 см. Максимальна швидкість: 16 км / год. Бігове полотно: 12, 6 x4 6 см. Кількість програм: 10. Кут нахилу: 3 рівня. Колір чорний. Особливості: РК-дисплей з показниками тренування. Ключ аварійної зупинки. 10 програм з можливістю самостійного формування. Вимірювання пульсу.   Компактні розміри. Легке транспортування.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
17 010 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2271 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Домашня
Швидкість руху, км / год
16
Максимальна вага користувача, кг
110
АРТИКУЛ
13010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Доріжка бігова електрична HouseFit HТ 9173E - тренажер, який має компактні розміри. Бігова доріжка зручно складається для транспортування і має знімні колеса. Модель стійка, з якісним бігових покриттям. Тренажер розвиває швидкість до 16 кілометрів на годину. Бігова доріжка підходить для розминок, кардіонагрузок і під час бігу тренує всі групи м'язів. Модель має три рівні кута нахилу і 10 вбудованих програм, одна з яких управляється вручну. Бігова доріжка оснащена системою для вимірювання пульсу, якщо навантаження на спортсмена перевищують норму, то запускається звуковий сигнал. Модель має 4 дисплея з блакитною підсвіткою і інформацією про спалених калоріях, режимах навантаження, часу тренування.

особливості:

·          ЖК-дисплей з показниками тренування;

·          Ключ аварійної зупинки;

·          10 програм з можливістю самостійного формування;

·          Вимірювання пульсу;

·          Компактні розміри;

·          Легке транспортування.

Характеристики:

  Максимальна вага спортсмена: 110 кг;

  Вага тренажера: 64 кг;

  Розміри тренажера: 168х75х133 см;

  Максимальна швидкість: 16 км / год;

  Бігове полотно: 12, 6 x4 6 см;

  Кількість програм: 10;

  Кут нахилу: 3 рівня;

  Колір: чорний.

  

Виробник: HouseFit (США).

Головне завдання компанії полягає в тому, що фірма виробляє тренажери і спортивні товари, які можна поставити вдома. Всі тренажери якісні і пі цьому компактні, легкі, їх зручно транспортувати. Моделі виконані з екологічно безпечних матеріалів і мають тривалий термін експлуатації. Тренажери та спортивні товари безпечні для здоров'я людини, але краще їх використовувати після консультації з лікарем і тренером для грамотного підбору навантаження.


Доріжка бігова електрична HouseFit HT 9073HP купити за вигідною ціною 17 010 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Беговые дорожки таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в електронному каталозі Терраспорт
Доріжка бігова електрична HouseFit HT 9073HP

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Доріжка бігова електрична HouseFit HT 9073HP"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Бігові доріжки

Давно мрієте зайнятися спортом? Доріжка бігова електрична HouseFit HT 9073HP буде Вашим першим кроком. В « Бігові доріжки » є все, що необхідно спортсмену. Бігові доріжки здивує Вас своєю якістю. Доріжка бігова FitLogic T532E , Доріжка бігова FitLogic T532E і Доріжка бігова FitLogic T532E від знаменитих світових виробників 137 Ви знайдете в нашому розділі Бігові доріжки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Бігові доріжки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн