Степ платформа професійна HouseFit HS 5008TR

КОД ТОВАРУ: 152422
  • Степ платформа професійна HouseFit HS 5008TR
Степ платформа професійна HouseFit HS 5008TR
Довжина: 90 см. Ширина: 36 см. Ц вет: сірий. Вага: 6 кг. Вага користувача: до 100 кг. Особливості: Компактність тренажера. Три рівня складності і висоти: 15 см, 20 см, 25 см. Нековзне покриття платформи. Витримує велику вагу.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
3 200 грн
ЦІНА: 2 720 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 363 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
K10768
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Степ платформа професійна HouseFit HS 5008TR - аксесуар, який використовується як в домашніх умовах, так і в фітнес-залах. Модель стійка, має три висоти, що відповідає трьом рівням складності. Покриття степ-платформи нековзне, вага легкий. Вправи з платформою допомагають накачати м'язи ніг і скинути зайву вагу. Платформа розрахована на спортсменів до 100 кілограм.

особливості:

·          Компактність тренажера;

·          Три рівня складності і висоти: 15 см, 20 см, 25 см;

·          Нековзне покриття платформи;

·          Витримує велику вагу.

Характеристики:

  Довжина: 90 см;

  Ширина: 36 см;

  Колір: сірий;

  Вага: 6 кг;

  Вага користувача: до 100 кг.

  

  Виробник: HouseFit (США).

Головне завдання компанії полягає в тому, що фірма виробляє тренажери і спортивні товари, які можна поставити вдома. Всі тренажери якісні і пі цьому компактні, легкі, їх зручно транспортувати. Моделі виконані з екологічно безпечних матеріалів і мають тривалий термін експлуатації. Тренажери та спортивні товари безпечні для здоров'я людини, але краще їх використовувати після консультації з лікарем і тренером для грамотного підбору навантаження.


Степ платформа професійна HouseFit HS 5008TR підібрати і купити за реальною ціною 2 720 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Степперы таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в електронному магазині Terra Sport
Степ платформа професійна HouseFit HS 5008TR

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Степ платформа професійна HouseFit HS 5008TR"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно хочете зайнятися фігурою? Степ платформа професійна HouseFit HS 5008TR допоможе почати легко. В « Степпери » є все, що Вам знадобиться. Степпери обрадує Вас своєю надійністю. Степ-платформа LEXFIT (LKSP-1018) , Степ-платформа LEXFIT (LKSP-1018) і Степ-платформа LEXFIT (LKSP-1018) від кращих світових постачальників 154 Ви зможете знайти в нашій лінійці Степпери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Степпери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн