Фітнес центр HouseFit HG 2230C

КОД ТОВАРУ: 152421
  • Фітнес центр HouseFit HG 2230C
  • Фітнес центр HouseFit HG 2230C - Фото №2
Фітнес центр HouseFit HG 2230C
Вага тренажера: 97 кг. Розміри тренажера: 136x120x213 см. Колір: чорний, зелений. Вага вантажних плит: 45 кг. Вага користувача: до 110 кг. Особливості: Велика кількість вправ. Тренажер з міцної сталі, круглі профілі. Вантажний блок із захистом. Безшумність коміром і тросів.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
13 900 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1856 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Силова станція
Призначення
Для всього тіла
АРТИКУЛ
K11004
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Фітнес центр HouseFit HG 2230C - тренажер, виконаний з надійного сталевої конструкції з круглими блоками. Комплекс вправ, які виконуються на фітнес-центрі: жим від грудей, «батерфляй», верхній і нижній тягові блоки, ножний блок. Модель дозволяє проводити силові тренування або використовується для спалювання жиру. Тренажер стійкий, використовується в спортивних залах, вага вантажних плит для тренажера - 45 кілограм. Модель безпечна, має рівний і плавний хід рукояток. Коміри і троси працюють без шуму. Покриття тренажера ударостійке, фіксатори для ніг і ручки м'які, спинка і сидіння - пружні. Рівень навантаження і висота сидіння, спинки - регулюються.

особливості:

·          Велика кількість вправ;

·          Тренажер з міцної сталі, круглі профілі;

·          Вантажний блок із захистом;

·          Безшумність коміром і тросів.

Характеристики:

  Вага тренажера: 97 кг;

  Розміри тренажера: 136x120x213 см;

  Колір: чорний, зелений;

  Вага вантажних плит: 45 кг;

  Вага користувача: до 110 кг.

  

  Виробник: HouseFit (США).

Головне завдання компанії полягає в тому, що фірма виробляє тренажери і спортивні товари, які можна поставити вдома. Всі тренажери якісні і пі цьому компактні, легкі, їх зручно транспортувати. Моделі виконані з екологічно безпечних матеріалів і мають тривалий термін експлуатації. Тренажери та спортивні товари безпечні для здоров'я людини, але краще їх використовувати після консультації з лікарем і тренером для грамотного підбору навантаження.


Фітнес центр HouseFit HG 2230C вибрати за доступною вартості 13 900 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Грузоблочные тренажеры таких брендів, як наприклад: HouseFit в каталозі магазина Terrasport
Фітнес центр HouseFit HG 2230C Фітнес центр HouseFit HG 2230C - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фітнес центр HouseFit HG 2230C"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно хотіли зайнятися спортом? Фітнес центр HouseFit HG 2230C - це Ваш перший крок. В « Вантажноблокові тренажери » є все, що знадобиться спортсмену. Вантажноблокові тренажери здивує Вас своєю оригінальністю. Тренажер для м'язів згиначів стегна, лежачи BruStyle TC-205 , Тренажер для м'язів згиначів стегна, лежачи BruStyle TC-205 і Тренажер для м'язів згиначів стегна, лежачи BruStyle TC-205 від кращих світових виробників 206 Ви можете знайти в нашій категорії Вантажноблокові тренажери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Вантажноблокові тренажери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн