Черевики гірськолижні Head RR 8

КОД ТОВАРУ: 14467
  • Черевики гірськолижні Head RR 8
  • Черевики гірськолижні Head RR 8 - Фото №2
Черевики гірськолижні Head RR 8
Черевики гірськолижні Head RR 8 (605920) відмінно підійдуть для початківців лижників. Модель оснащена спеціальною системою фіксації, яка дозволяє надійно закріпити черевик. У конструкцію моделі також включена технологія, що дозволяє з легкістю знімати і одягати черевик, що дуже зручно для новачків. Черевики розроблені спеціально для початківців лижників з впровадженням більш професійних технологій, що дозволило поєднувати в собі високий комфорт з надзвичайною практичністю.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 319 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 176 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Черевики гірськолижні
Призначення
Чоловічі
АРТИКУЛ
71811
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Черевики гірськолижні Head RR 8 (605920) відмінно підійдуть для початківців лижників. Модель оснащена спеціальною системою   фіксації, яка дозволяє надійно закріпити черевик. У конструкцію моделі також включена технологія, що дозволяє з легкістю знімати і одягати черевик, що дуже зручно для новачків. Черевики розроблені спеціально для початківців лижників з впровадженням більш професійних технологій, що дозволило поєднувати в собі високий комфорт з надзвичайною практичністю.

Для того щоб нога правильно розташувалася, в черевик включена особлива устілка. Модель володіє мінімальним рівнем жорсткості, дозволяючи лижникові впевнено почувати себе на схилі. Внутрішній чобіт моделі має високі теплоізоляційні властивості, а також досить м'який, що робить катання більш комфортним. Всі черевики Head виготовлені з високоякісних матеріалів, що гарантує високу міцність, надійність і безпеку катання.

Гірськолижні черевики Head - вершина якості!

Колір: чорний.

Розмір: 24,5; 25; 25,5; 26; 27; 27,5; 28; 28,5; 29.

Виробник: Head (Чехія).

Про компанію: історія компанії почалася в США в 1950 році. Її засновник Говард Хед - амбітний авіаінженер не зміг змиритися з тим, що при першій же спробі катання на гірських лижах, він зазнав фіаско і вирішив виправити цю несправедливість своїми силами. Зараз Head - одна з найдинамічніших і інноваційних компаній в гірськолижному світі. На її лижах виступають провідні лижники планети. Йон Олссон - багаторазовий світовий чемпіон Big Air, а також така відома в гірськолижному світі епатажна і скандальна постать, як Боді Міллер - також чемпіон світу.


Черевики гірськолижні Head RR 8 купити за вигідною ціною 1 319 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Лыжи таких торгових марок, як наприклад: Head в онлайн магазині Терра Спорт
Черевики гірськолижні Head RR 8 Черевики гірськолижні Head RR 8 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Черевики гірськолижні Head RR 8"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лижі

Давно мрієте зайнятися спортом? Черевики гірськолижні Head RR 8 буде Вашим першим кроком. В « Лижі » є все, що необхідно спортсмену. Лижі здивує Вас своєю якістю. Лыжи беговые Tisa Classic Step 2014/2015 - 190 см , Лыжи беговые Tisa Classic Step 2014/2015 - 190 см і Лыжи беговые Tisa Classic Step 2014/2015 - 190 см від знаменитих світових виробників 130 Ви знайдете в нашому розділі Лижі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лижі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн