Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.)

КОД ТОВАРУ: 109931
  • Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.)
  • Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.) - Фото №2
Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.)
Вік: 6 Час партії (хв): 10-20 Кількість гравців: 2-6 Мова гри: не важливий Виробник: Amigo
Стиль жизни
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
730 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
32011
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

«Халлі Галлі» - гра на реакцію, завдання в якої - швидше за всіх натиснути на дзвінок, що стоїть посередині столу, як тільки що лежать на столі карти покажуть п'ять значків, що позначають один і той же фрукт.
Перед грою на центр столу ставиться дзвінок. Дилер роздає гравцям карти - вони формують особисті колоди гравців. Гравці беруть верхні карти своїх колод і кладуть їх поруч, але вже горілиць - ці карти починають їх особисті скиди.
Під час гри гравці по черзі розкривають по верхній карті своєї колоди і кладуть її горілиць поверх свого скидання. Кожен гравець намагається першим натиснути на дзвінок, як тільки верхні карти особистих скидів гравців разом покажуть 5 значків одного і того ж фрукта. Найшвидший гравець забирає собі все розкриті карти в якості нагороди і кладе їх під низ своєї колоди, але в разі помилки (якщо карти насправді не показують 5 значків одного і того ж фрукта) він віддає всім суперникам по одній карті з верху своєї колоди .
Якщо у гравця закінчилися карти колоди, він вибуває з гри. Коли в грі залишаються тільки два гравці, вони грають до першого вдалого дзвінка. Якщо гравець помилився з дзвінком, все розкриті карти віддаються його супернику, і гра все одно завершується. Перемагає гравець, який набрав в свою колоду більше всіх карт.
Правила включають варіант гри, при якому два залишилися в грі гравці грають, поки всі карти не будуть зігнані в колоді одного з них - йому і присуджується перемога.

Характеристики:

Вік: 6
Час партії (хв): 10-20
Кількість гравців: 2-6
Мова гри: не важливий
Виробник: Amigo


Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.) вибрати за доступною вартості 730 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Разные таких брендів, як наприклад: Стиль жизни в каталозі магазина Terrasport
Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.) Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно хотіли зайнятися спортом? Гра настільна Халлі Галлі Делюкс (Halli Galli) (рус.) - це Ваш перший крок. В « Різні » є все, що знадобиться спортсмену. Різні здивує Вас своєю оригінальністю. Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) , Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) і Настільна гра Duke "Дженга" (WS032) від кращих світових виробників 460 Ви можете знайти в нашій категорії Різні . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Різні . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн