Гуаш Ses "Блискання" (6 кольорів)

КОД ТОВАРУ: 154142
  • Гуаш Ses "Блискання" (6 кольорів)
Гуаш Ses
Тип: фарби. Вид: гуаш. Вік: від п'яти років. Кількість квітів: 6. Обсяг однієї банки: 50 мл. Вага набору: 400 гр. Упаковка: картон. Особливості гуаші: 6 кольорів; безпечні матеріали; гіпоалергенні; зручні пластикові коробочки; добре видаляється з одягу; легко змішуються; яскраві, насичені кольори з блиском; картонна упаковка.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
225 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
00333S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гуаш Ses Блискання (6 кольорів) - надихне дитини на створення справжніх мистецьких шедеврів. Допоможе розвинути моторику, уяву, фантазію, мислення, поліпшити емоційний фон і сприйняття кольору. У складі даного набору гуаші, використані тільки екологічно чисті складові, які є гіпоалергенними.

  Особливості гуаші:

- 6 кольорів;

- безпечні матеріали;

- гіпоалергенні;

- зручні пластикові коробочки;

- добре видаляється з одягу;

- легко змішуються;

- яскраві, насичені кольори з блиском;

- картонна упаковка.

Характеристики:

Тип: фарби;

Вид: гуаш;

Вік: від п'яти років;

Кількість квітів: 6;

Обсяг однієї банки: 50 мл;

Вага набору: 400 гр;

Упаковка: картон.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.


Гуаш Ses "Блискання" (6 кольорів) підібрати і купити за реальною ціною 225 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборы для творчества таких торгових марок, як наприклад: Ses в електронному магазині Terra Sport
Гуаш Ses "Блискання" (6 кольорів)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гуаш Ses "Блискання" (6 кольорів)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно хочете зайнятися фігурою? Гуаш Ses "Блискання" (6 кольорів) допоможе почати легко. В « Набори для творчості » є все, що Вам знадобиться. Набори для творчості обрадує Вас своєю надійністю. Набір крейди для асфальту Ses "Весела палітра" (6 кольорів) , Набір крейди для асфальту Ses "Весела палітра" (6 кольорів) і Набір крейди для асфальту Ses "Весела палітра" (6 кольорів) від кращих світових постачальників 2287 Ви зможете знайти в нашій лінійці Набори для творчості . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн