Гуаш Ses "Неонові кольори" (6 кольорів)

КОД ТОВАРУ: 154140
  • Гуаш Ses "Неонові кольори" (6 кольорів)
Гуаш Ses
Тип: фарби. Вид: гуаш. Вік: від п'яти років. Кількість квітів: 6. Упаковка: картон. Особливості гуаші: 6 кольорів; безпечні матеріали; гіпоалергенні; зручні пластикові коробочки; добре видаляється з одягу; легко змішуються; яскраві, насичені кольори; картонна упаковка.
Ses
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
325 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інші
АРТИКУЛ
0330S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гуаш Ses Неонові кольори (6 кольорів) призначена для дітей від п'яти років. Не містить шкідливих речовин, безпечна для дітей, гіпоалергенна. Фарба легко видаляється з одягу і рук дитини. Складається з шести неонових яскравих, насичених кольорів, які легко змішуються для отримання нових відтінків. Завдяки малювання дитина зможе розкрити свій творчий потенціал, розвинути в собі художні здібності, поліпшити емоційний стан.

Особливості гуаші:

- 6 кольорів;

- безпечні матеріали;

- гіпоалергенні;

- зручні пластикові коробочки;

- добре видаляється з одягу;

- легко змішуються;

- яскраві, насичені кольори;

- картонна упаковка.

Характеристики:

Тип: фарби;

Вид: гуаш;

Вік: від п'яти років;

Кількість квітів: 6;

Упаковка: картон.

Виробник: Ses (Нідерланди).

Бренд заснований на початку сімдесятих років минулого століття. Компанія створює великий асортимент канцелярських товарів, різних аксесуарів і наборів для творчості. Особлива увага торгова марка приділяє якості своєї продукції, матеріали з яких вона створюється є натуральними, не містять шкідливих для організму речовин і є безпечними для дітей будь-якого віку.

 


Гуаш Ses "Неонові кольори" (6 кольорів) купити за вигідною ціною 325 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Наборы для творчества таких виробників, як наприклад: Ses в магазині terrasport.ua
Гуаш Ses "Неонові кольори" (6 кольорів)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гуаш Ses "Неонові кольори" (6 кольорів)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для творчості

Давно мрієте зайнятися спортом? Гуаш Ses "Неонові кольори" (6 кольорів) буде Вашим першим кроком. В « Набори для творчості » є все, що необхідно спортсмену. Набори для творчості здивує Вас своєю якістю. Ігровий набір Dave Toy Poppy Jewel для виготовлення прикрас 500 деталей , Ігровий набір Dave Toy Poppy Jewel для виготовлення прикрас 500 деталей і Ігровий набір Dave Toy Poppy Jewel для виготовлення прикрас 500 деталей від знаменитих світових виробників 2287 Ви знайдете в нашому розділі Набори для творчості . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Набори для творчості . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн