Гриль-камін садовий Grilly F-04

КОД ТОВАРУ: 26481
  • Гриль-камін садовий Grilly F-04
Гриль-камін садовий Grilly F-04
Особливості гриля-каміна: повнорозмірний, кругла форма, використовується в якості каміна або гриля, є решітка для гриля, зручне кільце для аксесуарів, сітчаста кришка, зручна кочерга, потужний, надійний, стійкі ніжки, компактний, напівсферична жаровня. Висота: 37 см. Діаметр: 53 см. Глибина жаровні: 12 см. Товщина стінок жаровні: 0,2 см. Вага: 11 кг. Матеріал: чавун.
Grilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 005 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 134 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
F-04
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гриль-камін садовий Grilly F-04 зроблений з чавуну, за рахунок чого в процесі приготування їжі гарантована висока і стійка температура. Крім того, в якості палива такого каміна підійдуть дрова і вугілля. Камін комплектується спеціальною сітчастою кришкою, що захищає від летять іскор і трісок. Навколо жаровні зручно розташоване кільце, на яке можна вішати різні необхідні в процесі приготування їжі інструменти.
Гриль-камін садовий Grilly F-04 відрізняється дуже симпатичним дизайном і ергономічними параметрами, придатними для будь-якого, навіть самого скромного садового екстер'єру. Цей гриль-камін має оптимальну висоту і міцні ніжки, що забезпечують йому високу стійкість. Його класична конструкція, виконана переважно з чавуну, здатна прослужити довгий час.

Особливості гриля-каміна:
- повнорозмірний;
- кругла форма;
- використовується в якості каміна або гриля;
- є решітка для гриля;
- зручне кільце для аксесуарів;
- сітчаста кришка;
- зручна кочерга;
- потужний;
- стійкі ніжки;
- хромована решітка для гріллінга;
- ергономічний дизайн;
- наявність чохла.

Гриль-камін садовий Grilly F-04 - гарантує прекрасний вечеря з друзями!

Характеристики:
Висота:
37 см.
Діаметр: 53 см.
Глибина жаровні: 12 см.
Товщина стінок жаровні: 0,2 см.
Вага: 11 кг.
Матеріал: чавун.

Виробник: Grilly.


Гриль-камін садовий Grilly F-04 вибрати за доступною вартості 1 005 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Грили таких брендів, як наприклад: Grilly в каталозі магазина Terrasport
Гриль-камін садовий Grilly F-04

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гриль-камін садовий Grilly F-04"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грилі

Давно хотіли зайнятися спортом? Гриль-камін садовий Grilly F-04 - це Ваш перший крок. В « Грилі » є все, що знадобиться спортсмену. Грилі здивує Вас своєю оригінальністю. Гриль вугільний Bo-Camp Notebook/Fire Basket Compact Silver (8108347) , Гриль вугільний Bo-Camp Notebook/Fire Basket Compact Silver (8108347) і Гриль вугільний Bo-Camp Notebook/Fire Basket Compact Silver (8108347) від кращих світових виробників 1129 Ви можете знайти в нашій категорії Грилі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Грилі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн