Гриль-камін садовий Grilly F-01

КОД ТОВАРУ: 26480
  • Гриль-камін садовий Grilly F-01
Гриль-камін садовий Grilly F-01
Особливості гриля-каміна: використовується як садовий камін і гриль, оснащений чавунною решіткою для гриля, є вентиляційна сітка, дверцята-решітка, наявність потужних зручних ручок для перенесення, міцний, довговічний. Матеріал корпусу: чавун. Загальна висота: 123 см. Ширина: 50 см. Вага: 39,7 кг. Коробка з етикеткою 35х48 см.
Grilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 209 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 295 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
F-01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гриль-камін садовий Grilly F-01 послужить справжньою прикрасою самому примхливому саду. Його оригінальна форма у вигляді вишуканого судини додасть будь-якому садовому екстер'єру стильності. Цей гриль-камін поєднує естетичний характер з високою міцністю, практичністю і довговічністю матеріалів. Його можна використовувати і як садовий камін, і як піч, і як гриль. Чавунна решітка всередині має достатній розмір для приготування сніданку або вечері для невеликої компанії. Цей гриль стоїть на фігурних чавунних ніжках, які гарантують йому високу стійкість. Дві зручні міцні ручки з боків корпусу дозволять з легкістю переносити камін в будь-місця саду.
Гриль-камін садовий Grilly F-01 відмінно тримає тепло. Його ґратчаста дверцята захищає від летять іскор і трісок. У ньому прекрасно поєднуються витонченість і практичність, догоджати самому вимогливому смаку.

Особливості гриля-каміна:
- використовується як садовий камін і гриль;
- оснащений чавунною решіткою для гриля;
- є вентиляційна сітка;
- дверцята-решітка;
- наявність потужних зручних ручок;
- довговічний.

Гриль-камін садовий Grilly F-01 - подбає про теплом вечорі з друзями!

Характеристики:
Матеріал корпусу:
чавун.
Загальна висота: 123 см.
Ширина: 50 см.

вага: 39,7 кг
Коробка з етикеткою: 35х48 см.

Виробник: Grilly.


Гриль-камін садовий Grilly F-01 купити за вигідною ціною 2 209 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Грили таких виробників, як наприклад: Grilly в магазині terrasport.ua
Гриль-камін садовий Grilly F-01

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гриль-камін садовий Grilly F-01"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грилі

Давно мрієте зайнятися спортом? Гриль-камін садовий Grilly F-01 буде Вашим першим кроком. В « Грилі » є все, що необхідно спортсмену. Грилі здивує Вас своєю якістю. Піч туристична дров'яна 3F Ul Gear Compact ST, M (SC-STM steel) , Піч туристична дров'яна 3F Ul Gear Compact ST, M (SC-STM steel) і Піч туристична дров'яна 3F Ul Gear Compact ST, M (SC-STM steel) від знаменитих світових виробників 1129 Ви знайдете в нашому розділі Грилі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Грилі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн