Грілка електрична Beurer HK 49

КОД ТОВАРУ: 78005
  • Грілка електрична Beurer HK 49
Грілка електрична Beurer HK 49
Особливості грілки: зручна форма, швидке нагрівання, наявність широкої гумової стрічки з липучкою-застібкою, BSS * система захисту від перегріву, автоматичне відключення через 90 хвилин, електронне регулювання температури, повітропроникне мікроволокно, знімний шнур живлення, підходить для машинного прання при 30 °. Розмір: 69х28 см. Потужність 100 Вт.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 869 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 250 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Грілки
АРТИКУЛ
HK 49
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Грілка електрична Beurer HK 49 зручної форми, підходить для обігріву спини і шиї. У ній передбачено 3 температурні режими, нагрівається вона швидко. Зручно те, що вона автоматично відключається через 90 хв. роботи. Вона розрахована для індивідуального застосування. Заборонено використовувати її для грудних дітей і дітей молодшого віку, а також нечутливим до тепла людям і тваринам.
Грілка електрична Beurer HK 49 з електронним регулюванням температури - просто незамінна в холодні, непогожі дні. Її можна прати в пральній машині при 30 градусах Цельсія. Від перегріву цю електрогрілку захищає спеціальна система BSS *.

Особливості грілки:
- зручна форма;
- швидке нагрівання;
- наявність широкої гумової стрічки з липучкою-застібкою;
- BSS * система захисту від перегріву;
- автоматичне відключення через 90 хвилин;
- електронне регулювання температури;
- повітропроникне мікроволокно;
- знімний шнур живлення;
- підходить для машинного прання при 30 °.

Грілка електрична Beurer HK 49 - зігріє в непогожий день!

Характеристики:
Розмір: 69х28 см.
Потужність 100 Вт.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Грілка електрична Beurer HK 49 купити за вигідною ціною 1 869 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Товары для обогрева таких торгових марок, як наприклад: Beurer в інтернет-магазині Терраспорт
Грілка електрична Beurer HK 49

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Грілка електрична Beurer HK 49"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для обігріву

Давно мрієте зайнятися спортом? Грілка електрична Beurer HK 49 буде Вашим першим кроком. В « Товари для обігріву » є все, що необхідно спортсмену. Товари для обігріву здивує Вас своєю якістю. Килимок в ковроліні Тріо (0,55х0,33х0,05 м) , Килимок в ковроліні Тріо (0,55х0,33х0,05 м) і Килимок в ковроліні Тріо (0,55х0,33х0,05 м) від знаменитих світових виробників 1420 Ви знайдете в нашому розділі Товари для обігріву . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для обігріву . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн