Тренажер гребний TopTrack K7199-3

КОД ТОВАРУ: 242353
  • Тренажер гребний TopTrack K7199-3
  • Тренажер гребний TopTrack K7199-3 - Фото №2
  • Тренажер гребний TopTrack K7199-3 - Фото №3
Тренажер гребний TopTrack K7199-3
Максимальна вага користувача: 150 кг; Тип: магнітно-пневматична; Кількість тренувальних програм: 10; Дисплей: монохромний LCD, з підсвічуванням; Датчики пульсу: немає; Кардиодатчики: немає; Тест фізичного стану (сканування): є; Сидіння: так (нерухоме); Гребні важелі: перекладина; Упори для ніг: так (з фіксуючими ременями); Розмір (ДхШхВ): 246х46,5х106 см; Вага: 42,5 кг. Харчування: батарейки ААА (2шт х 1.5В).
TopTrack
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
31 968 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4268 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рівні навантаження 
10
Максимальна вага користувача 
101-150 кг
Вага тренажера 
31 - 50 кг
АРТИКУЛ
K7199-3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер гребний TopTrack K7199-3 призначений як для домашнього використання, так і розміщення в спортивному залі, як кардиотренажера. Під час занять на гребному тренажері максимально задіяні всі основні групи м'язів. Ефективно тренуються ноги і руки, які ритмічно виконують згинальні і розгинальні руху з навантаженням або без. Плюс відбувається зміцнення серцево-судинної системи, підвищується витривалість і сила. Ноги фіксуються до бази тренажері за допомогою фіксуючих ременів. Для тренування можна скористатися однією з 10 вбудованих програм, або ж самостійно виставити рівень навантаження. Всі результати тренування відображається на монохромному LCD дисплеї, який працює від двох батарей типу ААА.


особливості:

  • надійна сталева конструкція;
  • зручна система складання;
  • компенсатори нерівності підлоги.
  • стійкі і надійні опори для ніг, які можна регулювати;
  • сталева міцна ланцюг приводу навантаження.
  • показники на дисплеї: час тренування, кількість гребків, ритм, пройдена дистанція, калорії;
  • транспортувальні ролики;
  • під час занять рівень шуму максимально мінімізується.


Характеристики:
Максимальна вага користувача:
150 кг;
Тип:
магнітно-пневматична;
Кількість тренувальних програм:
10;
Дисплей:
монохромний LCD, з підсвічуванням;
Датчики пульсу:
немає;
Кардиодатчики:
немає;
Тест фізичного стану (сканування):
є ;
Сидіння:
так (нерухоме);
Гребні важелі:
перекладина;
Упори для ніг:
так (з фіксуючими ременями);
Розмір (ДхШхВ):
246х46,5х106 см;
Вага:
42,5 кг.
Харчування:
батарейки ААА (2шт х 1.5В).


  Виробник: TopTrack (Китай).
Торгова марка TopTrack була зареєстрована в 2016 році, і входить до складу Груп компаній Інтер Атлетика. Основний напрямок в діяльності компанії займає виробництво кардиотренажеров, призначених як для професійного, комерційного застосування, так і в домашніх умовах. Всі товари в торговельній лінійці розділені на три серії, до першої серії відносяться PMS, в ній знаходяться тренажери преміум класу, для домашнього використання, кількість годин роботи тренажери за добу не повинна перевищувати 12. Друга серія це Light Commercial, тут знаходяться тренажери напівпрофесійного класу, кількість годин роботи тренажери за добу не повинна перевищувати 25, і третя серія Commercial, це так само тренажери напівпрофесійного рівня, але вже з можливістю тривалого використання в комерційних цілях. Вся продукція виготовляється виключно на основі сучасних технологій.


Тренажер гребний TopTrack K7199-3 купити по реально виправданою вартості 31 968 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Гребные тренажеры таких брендів, як наприклад: TopTrack в інтернет каталозі Терраспорт
Тренажер гребний TopTrack K7199-3 Тренажер гребний TopTrack K7199-3 - Фото №2 Тренажер гребний TopTrack K7199-3 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер гребний TopTrack K7199-3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гребні тренажери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Тренажер гребний TopTrack K7199-3 допоможе досягти мети. В « Гребні тренажери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Гребні тренажери порадує Вас високою якістю. Веслувальний тренажер inSPORTline Yukona , Веслувальний тренажер inSPORTline Yukona і Веслувальний тренажер inSPORTline Yukona від кращих світових брендів 1783 Ви побачите в нашій категорії Гребні тренажери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Гребні тренажери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн