Тренажер гребний дитячий USA Style SS-R-002

КОД ТОВАРУ: 91382
  • Тренажер гребний дитячий USA Style SS-R-002
Тренажер гребний дитячий USA Style SS-R-002
Система навантаження: механічна. Матеріал: метал. Розміри: 0,94х0,37х0,34 м. Допустима вага дитини: 65 кг. Розрахований на дитину віком: від 3 до 8 років. Вага тренажера: 7,5 кг. Колір: жовтий з червоним і синім.
USA Style
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 475 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 197 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Рівні навантаження 
менше 5
Максимальна вага користувача 
менше 100 кг
Вага тренажера 
менше 30 кг
АРТИКУЛ
SS-R-002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гребля дитяча USA Style SS-R-002 являє собою компактний, яскравий тренажер, що дозволяє дитині в ігровій формі розвивати відразу кілька груп м'язів: грудні, м'язи рук і преса. Тренажер розрахований на дітей віком від 3 до 8 років. Його можна використовувати, як в домашніх умовах, так і в реабілітаційних установах і спортивних комплексах.
Гребля дитяча USA Style SS-R-002 має в своєму розпорядженні механічною системою навантаження, що приводиться в дію виключно фізичним зусиллям користувача і оптимальної для дитячого організму. Вона оснащена зручним сидінням, педалями з фіксують ремінцями і важелем з зручними ручками. Зібраний тренажер на міцному металевому каркасі і оснащений компенсаторами нерівностей підлоги, що забезпечують йому хорошу стійкість. Він компактний, легкий і без особливих зусиль переставляється в будь-який зручний місце. Його яскравий дизайн неодмінно припаде до смаку маленькому спортсмену.

Особливості тренажера:
- дитячий;
- механічна система навантаження;
- компактний, легкий, яскравий;
- забезпечує оптимальні навантаження на кілька груп м'язів;
- стійкий, міцний;
- комплектується користувальницької інструкцією.

Гребля дитяча USA Style SS-R-002 - оптимально ефективний дитячий тренажер!

Характеристики:
Система навантаження: механічна.
Матеріал: метал.
Розміри: 0,94х0,37х0,34 м.
Допустима вага дитини: 65 кг.
Розрахований на дитину віком: від 3 до 8 років.
Вага тренажера: 7,5 кг.
Колір: жовтий з червоним і синім.

Виробник: USA Style (США).

Компанія USA Style існує на ринку більше 20 років. На сьогоднішній день вона займає лідируючі позиції в спортивному сегменті світового ринку. Вона випускає широкий спектр домашніх спортивних тренажерів, що характеризуються функціональністю, надійністю, ціновою доступністю. Асортимент продукції, що випускається під торговою маркою USA Style, неймовірно широкий і складається з різних моделей орбітреків, велотренажерів, бігових доріжок, масажного обладнання, фітнес-станцій, а також обладнання для силових тренувань (штанги, грифи, лави, гантелі та ін.). Крім того, підприємством проводиться і ряд оснащення для туризму та активного відпочинку. Величезний успіх компанії USA Style серед споживачів усього світу в числі іншого обумовлений тим, що даний виробник у своїй роботі використовує широкий спектр досягнень науки та спортивної медицини.


Тренажер гребний дитячий USA Style SS-R-002 підібрати і купити за реальною ціною 1 475 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Гребные тренажеры таких торгових марок, як наприклад: USA Style в електронному магазині Terra Sport
Тренажер гребний дитячий USA Style SS-R-002 Тренажер гребний дитячий USA Style SS-R-002 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер гребний дитячий USA Style SS-R-002"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гребні тренажери

Давно хочете зайнятися фігурою? Тренажер гребний дитячий USA Style SS-R-002 допоможе почати легко. В « Гребні тренажери » є все, що Вам знадобиться. Гребні тренажери обрадує Вас своєю надійністю. Тренажер гребний Finnlo Aquon XTR II , Тренажер гребний Finnlo Aquon XTR II і Тренажер гребний Finnlo Aquon XTR II від кращих світових постачальників 1783 Ви зможете знайти в нашій лінійці Гребні тренажери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Гребні тренажери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн