Пальник туристична Jetboil Flash 1л червона

КОД ТОВАРУ: 81487
  • Пальник туристична Jetboil Flash 1л червона
Пальник туристична Jetboil Flash 1л червона
Тип: газовий пальник. Кількість конфорок, шт: 1. Тип палива: газ Пропан. Витрата палива: 100 г газу на 12 л води. Пьезоподжиг: є. Час закипання 1 л води: 0,5 л за 2 хв 30 с. Кріплення до балона / резервуару: надівається на балон. З'єднання з балоном / резервуаром: цангові. Матеріал: алюміній. Комплектація: пальник, кружка 1 л, підставка під балон. Колір червоний.
Jetboil
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

П'єзопідпалювання
Є
АРТИКУЛ
JetBoil FLASH-TOM
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Jetboil Flash - це ціла туристична міні-кухня. У використанні - це зручна і безпечна пальник. Ємність для приготування їжі зроблена за принципом радіаторного розподілу тепла, що істотно мінімізує витрати газу, а також час нагрівання.
Незаперечною перевагою даної міні-кухні є те, що весь комплект (разом з газовим балоном 110 г і пальником) легко поміщається в склянку. Пальник обладнана регулятором газу і підпал від кнопки. А чохол даної моделі каструлі має зручний індикатором закипання: візерунок змінює колір, показуючи, що вода зараз закипить.
У комплекті Jetboil Flash ви знайдете: пальник (нержавіюча сталь) Jetboil з вітрозахистом, титанову чашку на 1 л (з двома кришками вгорі і внизу), радіатор, неопреновий чохол, а також підставку під газовий балон. Пальник має стійку основу в формі треножника. Нижня кришка пальника може використовуватися як чашка або мірну склянку.

Особливості пальника:
- гуртка FluxRing на 1 л;
- чохол для ізоляції;
- індикатор нагрівання;
- регульована пальник з підпалом;
- стійка підстава-треножник.

Пальник Jetboil Flash - впевненість і надійність в будь-яких умовах!

Характеристики:
Тип: газовий пальник.
Кількість конфорок, шт: 1.
Тип палива: газ пропан.
Витрата палива: 100 г газу на 12 л води.
Пьезоподжиг: є.
Час закипання 1 л води: 0,5 л за 2 хв 30 с.
Кріплення до балона / резервуару: надівається на балон.
З'єднання з балоном / резервуаром: цангові.
Матеріал: алюміній.
Комплектація: пальник, кружка 1 л, підставка під балон.
Колір: червоний.

Виробник: Jetboil (США).
Дуайт Аспінвол і Перрі Доуст - двоє друзів-альпініста, у яких у 2003 році виникла ідея створення спеціального посуду, яка була б максимально зручною в різних умовах. Так з'явилися перші каструлі зі спеціальним радіаторним кільцем знизу, яке значно скорочувало час закипання води і в два рази заощаджувало витрата газу, завдяки високій теплопровідності. Після ряду експериментів і поліпшень з'явилася унікальна продукція, відома сьогодні під маркою Jetboil. Продукція здобула велику популярність і зараз використовується в багатьох країнах, в т.ч. і рятувальними службами. З продукцією Jetboil ви зможете приготувати їжу в будь-якому місці і навіть прямо на ходу, не зупиняючись на привал.


Пальник туристична Jetboil Flash 1л червона купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Газовые плиты и горелки таких торгових марок, як наприклад: Jetboil в онлайн магазині Терра Спорт
Пальник туристична Jetboil Flash 1л червона

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пальник туристична Jetboil Flash 1л червона"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Пальник туристична Jetboil Flash 1л червона буде Вашим першим кроком. В « Газові плити й пальники » є все, що необхідно спортсмену. Газові плити й пальники здивує Вас своєю якістю. Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) , Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) і Плита газовая портативная Fishing Roi Cyclone PG-01, желтая (951-01-Y) від знаменитих світових виробників 2746 Ви знайдете в нашому розділі Газові плити й пальники . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Газові плити й пальники . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн