Пальник газовий Pinguin Trek

КОД ТОВАРУ: 81323
  • Пальник газовий Pinguin Trek
Пальник газовий Pinguin Trek
Основні переваги: міцний матеріал, компактний розмір, легка вага, має складні ніжки. Матеріал: нержавіюча сталь, магнієво-алюмінієвий сплав. Розмір: 6,7х6,7х10,2 см. Потужність 3000 W. Комплектація: чохол для перенесення. Кріплення до балона / резервуару: накручується на балон. Вага: 115 г.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
713 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 95 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

П'єзопідпалювання
Немає
АРТИКУЛ
PNG 611045
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пальник газовий Pinguin Trek - класична туристична модель, накручують на різьбові балон будь-якого типу. Зручна і проста в обслуговуванні пальник, стійка до механічних пошкоджень. Створена з високоякісної нержавіючої сталі та алюмінію, конструкція пальника Pinguin Trek дозволяє використовувати широкий посуд для приготування їжі. Має складні ніжки з діаметром 130 мм і висоту 66 мм.
Клапан регулювання виконаний з відкидною ручкою, щоб не обпалювати собі пальці. Малий розмір пальника не буде обтяжувати багаж в дорозі і обмежувати вільне пересування. У будь-якій подорожі ви не залишитеся без гарячого чаю і смачного приготування їжі на свіжому повітрі. Комплектація передбачає хороший чохол.

Особливості газового пальника:
- міцний матеріал;
- компактний розмір;
- легка вага;
- має складні ніжки;
- доступна ціна.

Пальник газовий Pinguin Trek - надійна помічниця в приготуванні виключно смачної їжі!

характеристики:
  Матеріал: нержавіюча сталь, магнієво-алюмінієвий сплав.
  Розмір: 6,7х6,7х10,2 см.
  Потужність 3000 W.
  Комплектація: чохол для перенесення.
  Кріплення до балона / резервуару: накручується на балон.
  Вага: 115 г.

Виробник: Pinguin (Чехія).
Відомий виробник спорядження для туризму та альпінізму, є одним з лідерів на ринку. Історія виникнення марки почалася ще з 1989 року. Висока якість і конкурентна ціна роблять компанію досить популярною серед любителів активного способу життя. При виробництві окрема увага приділяється розширенню функціональних можливостей і відмінним матеріалами, які перевіряються в лабораторних умовах і на практиці. Продукція пройшла випробування в багатьох високогірних експедиціях.


Пальник газовий Pinguin Trek купити по реально виправданою вартості 713 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Газовые плиты и горелки таких брендів, як наприклад: Pinguin в інтернет каталозі Терраспорт
Пальник газовий Pinguin Trek

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пальник газовий Pinguin Trek"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Газові плити й пальники

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Пальник газовий Pinguin Trek допоможе досягти мети. В « Газові плити й пальники » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Газові плити й пальники порадує Вас високою якістю. Пальник складний Naturehike NH Ultralight NH17L035-T , Пальник складний Naturehike NH Ultralight NH17L035-T і Пальник складний Naturehike NH Ultralight NH17L035-T від кращих світових брендів 2746 Ви побачите в нашій категорії Газові плити й пальники . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Газові плити й пальники . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн