Настільна гра Головоногі. Прості Правила.

КОД ТОВАРУ: 109950
  • Настільна гра Головоногі. Прості Правила.
  • Настільна гра Головоногі. Прості Правила. - Фото №2
Настільна гра Головоногі. Прості Правила.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
195 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
43001
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Головоногі - карткова гра з серії Прості Правила від Магеллан. «Головоногі» - це весела дитяча гра, в якій є 60 карт з різними дивними (але при цьому явно дуже веселими) істотами. Мета гри дуже проста - потрібно давати їм імена і не помилятися при їх вигляді.
«Головоногі» - це відмінна сімейна гра, яка допоможе прекрасно провести час з дитиною, відмінний варіант для дороги (тим більше, що немає серйозних вимог до ігрової поверхні), а також відмінний варіант для дитячого свята вдома або десь на виїзді.
Перше, що потрібно зробити - це викласти карти на середину столу, а потім почати відкривати по одній. Кожного побаченого головоногих потрібно якось називати - наприклад, Петром Миколайовичем, Мурзіком, Лисим або Зеленим. Імена не важливі до тих пір, поки не попадеться такий самий головоногих - і тут же доведеться згадати, як же його назвали перший раз.
Перемагає той, у кого краще всіх розвинена пам'ять і реакція. Потрібно зібрати якомога більше карт, а для цього потрібно не тільки пам'ятати, якого головоногих як назвали, але і встигати вигукнути його ім'я швидше за інших гравців. Більш того, якщо ви помилитеся - ви не тільки не отримаєте карт, але і віддасте свої.
Всього в коробці лежить 60 головоногих - по 5 штук кожного виду. Це означає, що різних картинок в грі 12 штук, тобто на 5 більше, ніж здатний запам'ятати людина без додаткового напруження. А це, в свою чергу, означає, що ваша дитина, що грає в цю чудову гру, буде розвивати короткочасну пам'ять, чіткіше розрізняти образи і покращувати реакцію - що, безсумнівно, важливо для його інтелекту в цілому.

Склад гри:
60 головоногих самих різних кольорів, оформлених в дитячому стилі,
Дуже прості правила російською мовою.
Як і всі ігри серії «Прості правила», Головоногі чудово підходить для розваги і розвитку дітей в дорозі, в гостях або на сімейному святі.

Технічні характеристики:
Мова російська.
Вік: 4+
Кількість гравців: 2-8
Розмір упаковки: 18 х 8 х 3 см
Бренд: Прості Правила


Настільна гра Головоногі. Прості Правила. купити за вигідною ціною 195 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Разные таких виробників, як наприклад: Bino в магазині terrasport.ua
Настільна гра Головоногі. Прості Правила. Настільна гра Головоногі. Прості Правила. - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Настільна гра Головоногі. Прості Правила."

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Настільна гра Головоногі. Прості Правила. буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Антивірус Мутація , Гра настільна Антивірус Мутація і Гра настільна Антивірус Мутація від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн