Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl

КОД ТОВАРУ: 76170
  • Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl
  • Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl - Фото №2
  • Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl - Фото №3
Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl
Joy Baff - це унікальна безшовна багато функціональна пов'язка, для цінителів оригінального стилю одягу. Виготовлена пов'язка з теплого та приємного флісу, що особливо радує, так як на нас невблаганно рухається зима і не хотілося б відмовлятися від улюблених аксесуарів. Завдяки особливій структурі тканини, пов'язка не залишає після себе волокон, не линяє, не скачується, не рветься, не схильна до впливу побутової бруду і абсорбує набагато більше вологи, ніж звичайна тканина.
Joy Baff
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
359 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 48 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Баффі
АРТИКУЛ
5M_W15_047
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Joy Baff - це унікальна безшовна багато функціональна пов'язка, для цінителів оригінального стилю одягу. Виготовлена пов'язка з теплого та приємного флісу, що особливо радує, так як на нас невблаганно рухається зима і не хотілося б відмовлятися від улюблених аксесуарів. Завдяки особливій структурі тканини, пов'язка не залишає після себе волокон, не линяє, не скачується, не рветься, не схильна до впливу побутової бруду і абсорбує набагато більше вологи, ніж звичайна тканина. Пов'язка користується великою популярністю серед любителів екстремальних видів спорту, музикантів, танцюристів, туристів і просто активних людей. Одним з найважливіших переваг цього аксесуара, є величезний спектр його застосування: напульсники, бандани, шарфи, маски, головні хустки, пов'язки для волосся, обручі і ще все, на що здатна ваша фантазія і навіть більше. Ну і звичайно ж яскравий і оригінальний дизайн, який здатний задовольнити смак будь-якої людини.

Пов'язки Joy Baff - зроби зиму яскравіше!


Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl купити за вигідною ціною 359 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Детские головные уборы таких виробників, як наприклад: Joy Baff в магазині terrasport.ua
Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl - Фото №2 Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі головні убори

Давно мрієте зайнятися спортом? Головний убір зимовий багатофункціональний Joy Baff Curl буде Вашим першим кроком. В « Дитячі головні убори » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі головні убори здивує Вас своєю якістю. Шапка 5000 Miles Basic Lush green , Шапка 5000 Miles Basic Lush green і Шапка 5000 Miles Basic Lush green від знаменитих світових виробників 2167 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі головні убори . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дитячі головні убори . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн