Гольфи Thermoform HZTS-32 чорні

КОД ТОВАРУ: 99429
  • Гольфи Thermoform HZTS-32 чорні
Гольфи Thermoform HZTS-32 чорні
Тип: гольфи. Склад тканини: 50% бавовна, 30% шерсть мериноса, 20% поліамід. Колір чорний. Розмір: 35-38, 39-42, 43-46.
Thermoform
  • Гольфы Thermoform HZTS-32 серые
  • Гольфы Thermoform HZTS-32 черные
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
245 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 33 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
35-38, 39-42, 43-46
Вид
Гольфи
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
HZTS-32
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гольфи Thermoform HZTS-32 чорні м'яко облягають ноги, не викликаючи дискомфорту і відчуття тісноти. Пошиті вони з комфортною для тіла, теплою, дихаючої тканини, яка має гіпоалергенними і антибактеріальними властивостями. Як не можна краще підходять для повсякденного використання в холодну пору року. Область підошви, п'яти і носка, завдяки спеціальному плетінню, наділена посиленою міцністю.
Гольфи Thermoform HZTS-32 забезпечать вашим ногам тепло, сухість і комфорт в прохолодну погоду. Завдяки складу тканини і спеціальним переплетінням волокон тканини інтерлок (10х2) володіють хорошими теплоізоляційними властивостями, відводять зайву вологу, залишаючи ноги в теплі і сухості в самий непогожий день. Ідеально підходять для використання в зимових видах спорту, а також в повсякденному житті. Вони добре носяться і не втрачають свій зовнішній вигляд навіть після багатьох прань. Склад тканини: 50% бавовна, 30% шерсть мериноса, 20% поліамід.
Вироби Thermoform виготовлені з запатентованою тканини Thermolite, до основних властивостей якої відносяться: можливість миттєвого висихання і здатність зберігати оптимальний температурний режим. Thermolite швидко реагує на зміни температури тіла, запобігаючи його перегрів або переохолодження. Секрет такої граничної реактивності тканини полягає в її структурі, що включає особливі, порожнисті зсередини волокна, здатні, утримувати в собі тепло, вироблене людським тілом. У разі ж перегріву (наприклад, в процесі великого фізичного навантаження), при активному виділенні поту, Thermolite сприяє миттєвому випаровуванню зайвої вологи з поверхні одягу. Тканина висихає на 20% швидше аналогів і на 50% швидше бавовни, забезпечуючи користувачеві тепло, сухість і комфорт.

Особливості шкарпеток:
- анатомічний крій;
- чудовий склад тканини;
- добре вентилюються;
- відводять зайву вологу;
- містять ноги в теплі і сухості;
- посилена п'ята, підошва, носок;
- хороша несучість;
- гарантія тепла і комфорту в холодну пору року;
- підходять для занять спортом / повсякденного носіння.

Гольфи Thermoform HZTS-32 - гарантія тепла, сухості і комфорту!

Характеристики:
Тип: гольфи.
Склад тканини: 50% бавовна, 30% шерсть мериноса, 20% поліамід.
Колір: чорний.
Розмір: 35-38, 39-42, 43-46.

Виробник: Thermoform (Туреччина).

Бренд Thermoform з'явився на ринку спортивного одягу відносно недавно, близько 13 років тому. Спеціалізується він на виробництві термобілизни, розробленого для активного відпочинку і щоденного використання. В асортименті Thermoform є жіноче, чоловіче і дитяче термобілизна - термофутболки, термошкарпетки, термоколготкі, термошарфи і т.д. Гнучка цінова політика компанії будується з урахуванням купівельних можливостей широкого кола споживачів.


Гольфи Thermoform HZTS-32 чорні підібрати і замовити по які завищеною вартістю 245 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Женские носки таких торгових марок, як наприклад: Thermoform в онлайн каталозі Терра Спорт
Гольфи Thermoform HZTS-32 чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гольфи Thermoform HZTS-32 чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно планували зайнятися фігурою? Гольфи Thermoform HZTS-32 чорні допоможе на шляху до мети. В « Жіночі шкарпетки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі шкарпетки обрадує Вас високою якістю. Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L , Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L і Носки Biotex Technotrans art.1026 black - L від топових світових брендів 2154 Ви зможете побачити в нашій лінійці Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Жіночі шкарпетки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн