Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension

КОД ТОВАРУ: 99629
  • Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension
Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension
Тип: гиперєкстензия. Вага користувача: до 160 кг. Матеріал оббивки: EVA. Розмір тренажера: 130х79х89 см. Вага тренажера: 43 кг. Колір чорний. Гарантія: 12 міс.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
37 843 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5052 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
11PTSS1070
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension   - ідеальний тренажер для прокачування поздовжніх м'язів спини. З гиперєкстензии Ви різноманітите свої тренування, зміцните поперековий відділ, а також задієте біцепс стегна і сідничні м'язи. Тренажер відрізняється своїм міцним металевим сплавом, м'якими опорними подушками і ефективністю при роботі з ним. Для того, щоб ускладнити і погіршити підхід на тренажері, рекомендується використовувати додаткову вагу в вигляді млинця або гантелей.

 

особливості:

- тренажер міцний і зручний у використанні;

- оббивка сталевого сплаву матеріалом   EVA;

- можливість регулювання для оптимальної висоти;

- практичний і продуктивний тренажер для пророблення м'язів спини.

 

Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension   -   урізноманітнює Ваші тренування!

 

Характеристики:

Тип:   гиперєкстензия;

Вага користувача:   до 160 кг;

Матеріал оббивки:   EVA;

Розмір тренажера:   130х79х89 см;

Вага тренажера:   43 кг;

колір:   чорний;

Гарантія:   12 міс.

 

Виробник:   Tunturi   (Фінляндія).

Компанія, на яку слід рівнятися світовим виробникам тренажерів і різної спортивної екіпіровки - це   Tunturi. Незамінні співробітники споруджують незамінні технологічні новинки, не для того, щоб тренажери залишалися просто тренажерами, а для того, щоб поліпшити стан, здоров'я і зовнішній вигляд абсолютно кожного клієнта. Тренажери будь-якої складності, рівня професіоналізму і для будь-якого сегменту ринку, також з сумлінним якістю, сервісною підтримкою і виключно ексклюзивним дизайном. Все, що потрібно для активного проведення часу, Ви зможете знайти у конкурентоспроможних виробників -   Tunturi.

 


Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension підібрати і замовити по які завищеною вартістю 37 843 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в онлайн каталозі Терра Спорт
Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно планували зайнятися фігурою? Гіперекстензія Tunturi Platinum 45 ° Back Extension допоможе на шляху до мети. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас високою якістю. Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) , Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) і Стійка для гантелей (12 пар) Impulse Max (IT7012B) від топових світових брендів 136 Ви зможете побачити в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн