Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм

КОД ТОВАРУ: 115062
  • Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм
  • Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм - Фото №2
  • Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм - Фото №3
  • Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм - Фото №4
Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм
Колір чорний. Товщина: 2,5 мм. Матеріал: неопрен. Розмір: 2, 3, 4, 6, 8. Особливості: Анатомічна форма матеріалу. Нижня частина костюма - шорти. Підходить для теплої води.   A quastop ущільнювачі на шиї, щиколотках і зап'ястях.   Захист зон костюма від стирання. Блискавка на спині.
Mares
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 635 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 352 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
4, 6, 8, 2, 3
Тип
Гідрокостюм
Вид
Мокрий
Матеріал
Неопрен
Стать
Чоловічий
АРТИКУЛ
412513
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

гідрокостюм Mares Shorty Reef чоловічий - короткий костюм для водних видів спорту або нетривалого занурення в теплих водах. Модель пошита з еластичних тканин, деякі елементи мають стовідсоткову розтяжку. Матеріал має анатомічний пошиття і не деформується після частих використань. Костюм відмінно підійде для серфінгу і водних лиж. У моделі передбачені вставки A quastop, які не дозволяють проникати воді всередину костюма.   Зони згинання речі захищені від стирань згодом. Блискавка розташовується на спині і захищена від проникнення вологи.  

особливості:

·          Анатомічна форма матеріалу;

·          Нижня частина костюма - шорти;

·          Підходить для теплої води;

·          A quastop ущільнювачі на шиї, щиколотках і зап'ястях;

·          Захист зон костюма від стирання;

·          Блискавка на спині.

Характеристики:

  Колір: чорний;

  Т олщіна: 2,5 мм;

  Матеріал: неопрен;

  Розмір: 2, 3, 4, 6, 8.

Виробник: Mares (Італія).

Продукція цієї фірми пройшла через усі випробування часом. З маленької фабрики компанія перетворилася в хороший завод з виробництва товарів для дайвінгу. І ось, через 60 років роботи на ринку, її товари визнали якісними і професійними. Компанія не втомлюється удосконалюватися і радувати клієнтів нової інноваційної продукцією. Якість товарів перевіряється виробником і відповідає вартості.




Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм підібрати і купити за реальною ціною 2 635 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Гидрокостюмы таких торгових марок, як наприклад: Mares в електронному магазині Terra Sport
Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм - Фото №2 Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм - Фото №3 Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гідрокостюми

Давно хочете зайнятися фігурою? Гідрокостюм чоловічий Mares Shorty Reef 2,5 мм допоможе почати легко. В « Гідрокостюми » є все, що Вам знадобиться. Гідрокостюми обрадує Вас своєю надійністю. Гидрокостюм женский для дайвинга Mares Pioneer 5 mm, р.4 , Гидрокостюм женский для дайвинга Mares Pioneer 5 mm, р.4 і Гидрокостюм женский для дайвинга Mares Pioneer 5 mm, р.4 від кращих світових постачальників 6813 Ви зможете знайти в нашій лінійці Гідрокостюми . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Гідрокостюми . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн