Гейнер Power Pro 1 кг

КОД ТОВАРУ: 104886
  • Гейнер Power Pro 1 кг
  • Гейнер Power Pro 1 кг - Фото №2
Гейнер Power Pro 1 кг
Маса: 1 кг. Порція: 40 м Кількість порцій в упаковці: 25 шт. Калорійність 1 порції: 156 ккал. Склад 1 порції: білки (12 г), вуглеводи (27 г), жири (0 г).
Power Pro
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
235 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ3
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 3 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
Кокос, Шоколад
Категорія 
Гейнери
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
000001030-PW
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гейнер Power Pro 1 кг - неймовірно смачний коктейль, який дозволить на основі будь-якої рідини насолодитися смаком, зберегти фігуру і набрати м'язову масу. З активних добавок містить карнітин, креатин і трібулус. Правильно сформована суміш простих і складних вуглеводів з протеїном "Friesland Campia DMV BV", а також BCAA-амінокислоти дозволяють ефективно набирати виключно м'язову масу. Комплекс вітамінів "DSM Nutritional Products Europe LTD" підвищить імунітет і контролюватиме обмін речовин.

Особливості гейнера:
- карнітин;
- протеїн Friesland Campia DMV BV;
- комплекс вітамінів DSM Nutritional Products Europe LTD.

Гейнер Power Pro 1 кг - здорове і корисне харчування спортсмена!

Характеристики:
Маса:
1 кг;
Порція: 40 г;
Кількість порцій в упаковці: 25 шт;
Калорійність 1 порції: 156 ккал;
Склад 1 порції: білки (12 г), вуглеводи (27 г), жири (0 г).

Виробник: Power Pro (Україна).
Компанія Power Pro займається виробництвом продуктів спортивного харчування з 2012 року. Під цією торговою маркою випускаються каші, батончики, протеїни, амінокілотние комплекси, жіросжігателі та ін. Ретельно розроблені вченими Франції, Нідерландів і Швейцарії комплекси, сприяють насиченню організму необхідними речовинами, поліпшенню витривалості, імунітету спортсменів. Power Pro бере активну участь у формуванні спортивної культури молоді. Продукція Power Pro зарекомендувала себе як ідеальна в співвідношенні ціна / якість.


Гейнер Power Pro 1 кг купити за вигідною ціною 235 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Гейнеры, спортивное питание для набора мышечной массы таких торгових марок, як наприклад: Power Pro в електронному каталозі Терраспорт
Гейнер Power Pro 1 кг Гейнер Power Pro 1 кг - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гейнер Power Pro 1 кг"

01 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: Гейнер классный, всем его советую! очень нравится вкус "банан", жалко что его нет в большей упаковке ( пью его 1 раз в день, в дни трени после трени, а в дни отдыха между завтраком и и обедом, когда аппетит больше всего.
01 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: только с этим гейнером я начал наконец то набирать вес. скажу сразу что набор веса для меня всегда был проблемой сколько я не ел, вес практически не менялся. Менеджеры в магазине посоветовали этот продукт, И НАКОНЕЦ-ТО мои долгие часы работы в зале начали приносить первые плоды ))) 4 кг за месяц. короче, если вы худой дрыщ и никак не можете поднабрать , берите и не задумывайтесь)
18 Ноября 2016
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ3
Руслан
01 Марта 2017
Руслан
Гейнер классный, всем его советую! очень нравится вкус "банан", жалко что его нет в большей упаковке ( пью его 1 раз в день, в дни трени после трени, а в дни отдыха между завтраком и и обедом, когда аппетит больше всего.
01 Марта 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси

Давно мрієте зайнятися спортом? Гейнер Power Pro 1 кг буде Вашим першим кроком. В « Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси » є все, що необхідно спортсмену. Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси здивує Вас своєю якістю. Гейнер Nutra Bolics Isogainer (2,2 кг) - печенье с кремом , Гейнер Nutra Bolics Isogainer (2,2 кг) - печенье с кремом і Гейнер Nutra Bolics Isogainer (2,2 кг) - печенье с кремом від знаменитих світових виробників 492 Ви знайдете в нашому розділі Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн