Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г)

КОД ТОВАРУ: 106678
  • Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г)
Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г)
Тип харчової добавки: гейнер. Форма: порошок. Загальна вага: 667 г. Кількість прийомів на добу: 1-3. Вага однієї порції: 95 г (2 мірних ложки). Кількість порцій в упаковці: 7. Енергетична цінність 1 порції: 485 Ккал. Матриця складних вуглеводів: порошок солодкої картоплі, ячмінний крохмаль. Протеїнова матриця (Muscle Plasma Protein Technology): гідролізат яловичого протеїну лактоферрин. Комплекс корисних жирів: незамінні жирні кислоти, тригліцериди із середньою ланцюгом, насичені жири для вироблення гормонів. Комплекс для поліпшення травлення: ферменти протеаза, лактаза, амілаза, ліпаза та інші компоненти, які допомагають максимально засвоїти ключові компоненти добавки.
Arnold Series
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
185 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
Шоколад
Категорія 
Гейнери
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
713757371131
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г) включає до свого складу: комплексні вуглеводи, що забезпечують швидке відновлення і набір сухої м'язової маси і 40 г сильнодіючої суміші гидролизованного яловичого білка і лактоферину; ефективні здорові жири: суміш здорових жирів, тригліцеридів середньої ланцюга і насичених жирів, необхідних для вироблення гормонів; креатин і BCAA нітрати для підвищення працездатності і збільшення обсягу м'язів; ферментну дієтичну волокнисту суміш для перетравлення додаткової кількості білків, вуглеводів і жирів.
Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г) дозволяє отримати суху мускулатуру, перервавши катаболический цикл за допомогою імуноглобуліну і мітогенних чинників зростання ІФР-1 та імуномодулюючих цікотінов. Гейнер слід приймати від 1 до 3 разів на день, в залежності від індивідуальних потреб в калоріях. Найбільш раціонально використовувати його відразу після тренування і в дні відпочинку - вранці відразу після пробудження. Один коктейль потрібно змішувати на основі 2-3х мірних ложок і 350-500 мл води.

Особливості гейнера:
- харчова добавка у вигляді порошку;
- гейнер з середньою калорійністю;
- сприяє форсованого набору м'язової маси;
- забезпечує організм білками / вуглеводами;
- збагачений комплексом корисних жирів;
- прискорює процеси відновлення;
- пригнічує катаболические процеси;
- не веде до набору жирових відкладень;
- після прийому викликає помітний сплеск інсуліну;
- коктейль робиться на основі 2-3 мірних ложок і 350-500 мл води.

Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г) - для швидкого набору сухої м'язової маси!

Характеристики:
Тип харчової добавки: гейнер.
Форма: порошок.
Загальна вага: 667 г.
Кількість прийомів на добу: 1-3.
Вага однієї порції: 95 г (2 мірних ложки).
Кількість порцій в упаковці: 7.
Енергетична цінність 1 порції: 485 Ккал.
Матриця складних вуглеводів:
порошок солодкої картоплі, ячмінний крохмаль.
протеїнових матриця (Muscle Plasma Protein Technology):
гідролізат яловичого протеїну лактоферрин.
Комплекс корисних жирів:
незамінні жирні кислоти, тригліцериди із середньою ланцюгом, насичені жири для вироблення гормонів.
Комплекс для поліпшення травлення: ферменти протеаза, лактаза, амілаза, ліпаза та інші компоненти, які допомагають максимально засвоїти ключові компоненти добавки.

Виробник: Arnold Schwarzenegger Series (США).

Arnold Schwarzenegger Series - американський виробник спортивного харчування: вітамінних, глютаминових, протеїнових і креатинових комплексів, геймерів, жироспалювачів, замінників харчування і т.д. Спортивне харчування Arnold Series добре відомо споживачам в усьому світі своєю високою якістю і ефективністю.


Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г) купити за вигідною ціною 185 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Гейнеры, спортивное питание для набора мышечной массы таких торгових марок, як наприклад: Arnold Series в онлайн каталозі Терра Спорт
Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси

Давно мрієте зайнятися спортом? Гейнер Arnold Series Iron Mass (667 г) буде Вашим першим кроком. В « Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси » є все, що необхідно спортсмену. Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси здивує Вас своєю якістю. Гейнер Kevin Levrone Legendary Mass (6,8 кг) - банан , Гейнер Kevin Levrone Legendary Mass (6,8 кг) - банан і Гейнер Kevin Levrone Legendary Mass (6,8 кг) - банан від знаменитих світових виробників 492 Ви знайдете в нашому розділі Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гейнери, спортивне харчування для набору м'язової маси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн