Плитка газова Vango Folding Silver

КОД ТОВАРУ: 230424
  • Плитка газова Vango Folding Silver
Плитка газова Vango Folding Silver
Витрата палива: 186 г / год. Потужність 2600 Вт. Час закипання води: 5 хв. З'єднання: різьбове. Особливості: Легка вага і компакность в складеному стані. Швидкий підігрів води. Є п'єзопідпал. Економність палива. Легкість і універсальність кріплення до балона.
Vango
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 148 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 153 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
Тип
Плити
П'єзопідпалювання
Є
АРТИКУЛ
923216
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Плитка газова Vango Folding Silver - пристрій, який стане в нагоді під час туристичних походів. Газова плитка ергономічна, вона не займає багато місця в рюкзаку. Аксесуар легкий і стійкий на поверхнях. На плитці можна розігрівати казанки великих розмірів. Плитка транспортується в футлярах для зберігання. Модель має систему п'єзопідпал і гнучкий вогнетривкий шланг. На плитці можна закип'ятити літр води в ємності за п'ять хвилин.

Характеристики:
Витрата палива: 186 г / год;
Потужність 2600 Вт;
Час закипання води: 5 хв;
З'єднання: різьбове.

Виробник: Vango (Великобританія).
Компанія займається розробкою і випуском товарів для туризму. Якість продукції знаходиться на максимально високому рівні, оскільки під час розробки застосовувалися новітні технології. Матеріали і комплектуючі моделей зносостійкі. Якість товарів повністю відповідає їх вартості.


Плитка газова Vango Folding Silver купити по які завищеною вартістю 1 148 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Газовые плиты и горелки таких брендів, як наприклад: Vango в каталозі Терра Спорт
Плитка газова Vango Folding Silver

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Плитка газова Vango Folding Silver"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Газові плити й пальники

Давно планували зайнятися фігурою? Плитка газова Vango Folding Silver буде Вашим першим кроком. В « Газові плити й пальники » знайдеться все, що Вам знадобиться. Газові плити й пальники здивує Вас своєю якістю. Захист від вітру для пальника Tatonka Faltwindschutz 10tlg , Захист від вітру для пальника Tatonka Faltwindschutz 10tlg і Захист від вітру для пальника Tatonka Faltwindschutz 10tlg від знаменитих світових виробників 2746 Ви зможете побачити в нашій категорії Газові плити й пальники . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Газові плити й пальники . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн