Гантелі пластикові Inter Atletika 2 шт по 1 кг

КОД ТОВАРУ: 94095
  • Гантелі пластикові Inter Atletika 2 шт по 1 кг
Гантелі пластикові Inter Atletika 2 шт по 1 кг
Тип: гантелі пластикові. Вага: 2х1 кг. Матеріал: метал, пластик. Колір синій.
Интер Атлетика
КУПИТИ
ЦІНА:
234 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 31 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Покриття
Інше
Вага 1 гантелі, кг
1
АРТИКУЛ
ST560.1-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантелі пластикові кольорові Inter Atletika 2х1 кг ST560.1-1 необхідні для домашніх тренувань будь-якої інтенсивності. Вони дозволяють виконувати вправи, спрямовані на розігрів м'язів перед серйозними фізичними навантаженнями, а також стануть в нагоді на фітнес-тренуваннях. Форма гантелей дуже зручна для рук і забезпечує зручний хват.
Гантелі пластикові кольорові Inter Atletika 2х1 кг ST560.1-1 займуть своє місце серед домашньої спортивної екіпіровки. Вони малогабаритні, легкі, і, завдяки пластикової обмотці абсолютно не ушкоджують поверхню підлоги. Вага гантелей: 2х1 кг. Колір синій.

Особливості гантелей:
- для домашніх тренувань;
- зручні для рук;
- в пластиковій обмотці;
- малогабаритні;
- не ушкоджують поверхню підлоги.

Гантелі пластикові кольорові Inter Atletika 2х1 кг ST560.1-1 - для ефективних тренувань!

Характеристики:
Тип: гантелі пластикові.
Вага: 2х1 кг.
Матеріал: метал, пластик.
Колір: синій.

Виробник: Inter Atletika (Україна).

Inter Atletika - національний виробник силового спортивно-тренажерного обладнання та лідер спортивної індустрії України. За 20 років існування на ринку спортивних послуг компанія заробила надійну репутацію завдяки високій якості і функціональності випускаються тренажерів, дитячого ігрового обладнання, вуличних тренажерів, стадіонного обладнання, товарів для легкої атлетики.





Гантелі пластикові Inter Atletika 2 шт по 1 кг купити за вигідною ціною 234 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Гантели для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в інтернет-магазині Терраспорт
Гантелі пластикові Inter Atletika 2 шт по 1 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантелі пластикові Inter Atletika 2 шт по 1 кг"

Переваги: малогаборитные
Недоліки: нет
Коментар: Для разогрева своих мышц использую гантели пластиковые. Поэтому решил заказать их с сайта. Заказ пришел быстро. Малогаборитные и легкие. Результат отличный. Я доволен результатом.
06 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 1
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Михаил
Для разогрева своих мышц использую гантели пластиковые. Поэтому решил заказать их с сайта. Заказ пришел быстро. Малогаборитные и легкие. Результат отличный. Я доволен результатом.
06 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гантелі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Гантелі пластикові Inter Atletika 2 шт по 1 кг буде Вашим першим кроком. В « Гантелі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Гантелі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Гантелі для фітнесу неопренові 2 кг Finnlo Fitness Dumbbell сірі , Гантелі для фітнесу неопренові 2 кг Finnlo Fitness Dumbbell сірі і Гантелі для фітнесу неопренові 2 кг Finnlo Fitness Dumbbell сірі від знаменитих світових виробників 1251 Ви знайдете в нашому розділі Гантелі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гантелі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн