Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг

КОД ТОВАРУ: 78830
  • Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг
  • Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг - Фото №2
Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг
Гантелі складальні сталеві Newt 2 шт по 21,5 кг - прекрасний вибір для тренувань, як в тренажерних залах, так і в домашніх умовах. Матеріал: сталь. Не мають запаху. Вага однієї гантелі: 21,5 кг. Особливості гантелей: комфортний розмір і ручка для тримання, підходять, як для будинку, так і для тренажерного залу, можливість опрацювання більшості м'язів тіла.
Newt
КУПИТИ
ЦІНА:
4 409 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 589 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Тип
Набірні
Вага 1 гантелі, кг
21,50
Покриття 
пофарбована сталь
Діаметр грифа 
25 мм
Комплектація 
2 гантелі
АРТИКУЛ
TI-968-745-21
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг   - найбільш широко використовуваний в силових тренуваннях снаряд, завдяки якому можна розвивати майже всі групи м'язів, реалізуючи принцип поступового збільшення навантаження. Залежно від вправи,   ви легко зможете набрати необхідну вагу   і провести ефективну тренування.

Гантелі мають знімні диски, які дуже легко знімаються і надягають. Вага однієї гантелі може досягати до 21,5 кг. Завдяки особливому покриттю   гриф добре сидить в руці   і не ковзає, має 2 «гайки Вейдера» для більш надійної фіксації дисків. Самі диски зроблені виключно з перевіреного   вітчизняного металу, пофарбованого в сірий колір,   внутрішній діаметр дисків 30 мм. Якість металу і покриття, які використовуються при виробництві гантелей, залишається на гідному рівні і на даний виріб поширюється гарантія 12 міс.

гантелі серії   Home   - нічого зайвого за доступні гроші!

Характеристики:

- Тип:   гантелі складальні

- Загальна вага: 43 кг

- Комплектація:   2 грифа, 4 гайки, 8 дисків по 3 кг, 8 дисків по 2 кг.

- Покриття:   диски - порошкова фарба, гриф - хромований.

- Посадковий діаметр дисків:   30 мм

- Довжина грифа: 33 см

- Колір:   сірий

Гарантія:   12 місяців.

Виробник:   Newt   (Україна).


ТМ   Newt (Ньют)   виробляє на території України недорогі, але якісні вироби з тривалою гарантією від 12 місяців. лінійка товарів   ТМ   Newt   включає в себе: спортивні товари, похідне спорядження, товари для єдиноборств, ручний інструмент і багато іншого. Компанія випускає функціональні речі за доступними цінами, які вже оцінили споживачі, як в Україні, так і за кордоном.


Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг купити за вигідною ціною 4 409 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Подарки на день защитника таких виробників, як наприклад: Newt в магазині terrasport.ua
Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг"

Переваги: Быстро разбираются и собираются
Недоліки: нет
Коментар: Много лет тренируюсь дома с железом и редко, но всё же, покупаю спортивный инвентарь. Выбрал эти гантели по весу и качеству, у меня есть пара гантелей такого же качество, только легче. На почту посылка прибыла быстро, получил на следующий день после заказа. Качество гантелей отличное, никакого брака. Разбираются гантели легко. Диски на гантелях лежат плотно, не звенят во время тренировки. В общем, купил то что хотел. Отличные снаряды, магазину респект.
08 Октября 2017
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Даниил
Много лет тренируюсь дома с железом и редко, но всё же, покупаю спортивный инвентарь. Выбрал эти гантели по весу и качеству, у меня есть пара гантелей такого же качество, только легче. На почту посылка прибыла быстро, получил на следующий день после заказа. Качество гантелей отличное, никакого брака. Разбираются гантели легко. Диски на гантелях лежат плотно, не звенят во время тренировки. В общем, купил то что хотел. Отличные снаряды, магазину респект.
08 Октября 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно мрієте зайнятися спортом? Гантелі складальні сталеві Newt Home 2 шт по 21,5 кг буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на день захисника » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на день захисника здивує Вас своєю якістю. Розпродаж *! Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Trouper Back Plate MC камуфльований , Розпродаж *! Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Trouper Back Plate MC камуфльований і Розпродаж *! Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Trouper Back Plate MC камуфльований від знаменитих світових виробників 2423 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки на день захисника . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Подарунки на день захисника . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн