Окуляри спортивні HI-TEC Future 02

КОД ТОВАРУ: 129850
  • Окуляри спортивні HI-TEC Future 02
Окуляри спортивні HI-TEC Future 02
Тип: окуляри. Вид: спортивні. Пол: унісекс. Матеріал: пластик, гума, полікарбонат. Колір оправи: чорний. Колір лінзи: сірий. Особливості очок: оправа з високотехнологічного пластику; гумові носові опори і завушини; анатомічні дужки; захист від сонця.
HI-TEC
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
415 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 55 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
Future_02
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри спортивні HI-TEC Future 02 є універсальною моделлю з витонченим дизайном, можуть використовуватися як чоловіками, так і жінками. Полікарбонатні лінзи мають сірий фільтр, відповідний третьої категорії. Оправа виконана з якісного пластику, стійкого до механічних пошкоджень. Завушники, розташовані на кінцях анатомічних дужок, і упори для перенісся є гумовими, забезпечують надійну і зручну фіксацію.

Особливості очок:
- оправа з високотехнологічного пластику;
- гумові носові опори і завушини;
- анатомічні дужки;
- захист від сонця.

Характеристики:
Тип: окуляри;
Вид: спортивні;
Пол: унісекс;
Матеріал: пластик, гума, полікарбонат;
Колір оправи: чорний;
Колір лінзи: сірий.

Виробник: HI-TEC (Англія).
HI-TEC є відомою англійською компанією, заснованою в 1976 році. Бренд зосереджений на виробництві високотехнологічної взуття, застосовуваної в спорті, туризмі, на активному відпочинку або в повсякденному житті. Продукція торгової марки характеризується високим рівнем комфорту, максимальною зручністю.

Окуляри спортивні HI-TEC Future 02 купити за вигідною ціною 415 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Велоочки таких виробників, як наприклад: HI-TEC в магазині terrasport.ua
Окуляри спортивні HI-TEC Future 02

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри спортивні HI-TEC Future 02"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Окуляри спортивні HI-TEC Future 02 буде Вашим першим кроком. В « Велоокуляри » є все, що необхідно спортсмену. Велоокуляри здивує Вас своєю якістю. Окуляри спортивні Dunlop 344 сірі , Окуляри спортивні Dunlop 344 сірі і Окуляри спортивні Dunlop 344 сірі від знаменитих світових виробників 6757 Ви знайдете в нашому розділі Велоокуляри . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Велоокуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн