Футляр для котушки Kibas K 160 Hard

КОД ТОВАРУ: 119086
  • Футляр для котушки Kibas K 160 Hard
  • Футляр для котушки Kibas K 160 Hard - Фото №2
Футляр для котушки Kibas K 160 Hard
Матеріал: тканина OXFORD; Колір хакі; Довжина: 16 см; Ширина: 16 см; Висота: 9 см; Особливості: Наявність жорсткого каркаса; Володіє м'якою ручкою для перенесення футляра; Відділення для різних аксесуарів; Зроблений з водонепроникної тканини.
Kibas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
226 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
АРТИКУЛ
KS2151
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футляр для котушки Kibas K 160 Hard - це нова вдосконалена модель, яка безумовно буде до душі кожному рибку. Зручний у використанні футляр легко вміщує котушку і одну шпулю. При транспортуванні котушки її безпека забезпечена, так як каркас футляра K 160 Hard жорсткий і захистить вміст сумки. Футляр розрахований на котушку 4000 і шпулю, або ж котушку 6000. Важливо, що в ньому є знімна розділова перегородка, за рахунок чого ви зможете зберігати цілих дві котушки 3000. Міцна тканина, з якої зроблений футляр від Kibas, збереже снасті від пошкоджень.


особливості:
- Наявність жорсткого каркаса;
- Має м'якою ручкою для перенесення футляра;
- Відділення для різних аксесуарів;
- Зроблено з водонепроникної тканини.


Характеристики:
Матеріал: тканина OXFORD;
Колір: хакі;
Довжина: 16 см;
Ширина: 16 см;
Висота: 9 см;


Виробник: Kibas (Україна)
Виробник Kibas з України досить популярний, оскільки всі товари відомі тривалістю їх використання. Для пошиття чохлів та інших товарів бренд використовує високоякісні тканини. Різноманітний каталог товарів даної компанії включають в себе всі потреби чоловіків.


Футляр для котушки Kibas K 160 Hard купити за вигідною ціною 226 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Чехлы и тубусы для удилищ таких торгових марок, як наприклад: Kibas в електронному каталозі Терраспорт
Футляр для котушки Kibas K 160 Hard Футляр для котушки Kibas K 160 Hard - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футляр для котушки Kibas K 160 Hard"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чохли та тубуси для вудилищ

Давно мрієте зайнятися спортом? Футляр для котушки Kibas K 160 Hard буде Вашим першим кроком. В « Чохли та тубуси для вудилищ » є все, що необхідно спортсмену. Чохли та тубуси для вудилищ здивує Вас своєю якістю. Тубус для вудилищ жорсткий Kibas Tube 120 Line120x7 см , Тубус для вудилищ жорсткий Kibas Tube 120 Line120x7 см і Тубус для вудилищ жорсткий Kibas Tube 120 Line120x7 см від знаменитих світових виробників 6590 Ви знайдете в нашому розділі Чохли та тубуси для вудилищ . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чохли та тубуси для вудилищ . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн