Футбольний тренажер Live Up Football Training

КОД ТОВАРУ: 104021
  • Футбольний тренажер Live Up Football Training
Футбольний тренажер Live Up Football Training
Матеріал: неопрен. Складається з двох частин: регульований тримач для м'яча будь-якого діаметру; регульований м'який пояс з карабіном. Максимальна довжина гумки: 5,5 м.
Live Up
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
498 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 66 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
LS3619
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футбольний тренажер Live Up Football Training підходить не тільки для тренувань футболістів, але і тим, хто хотів би поліпшити швидкість реакції та координацію. Головне завдання цього футбольного тренажера - змусити м'язову пам'ять запам'ятовувати певні рухи, їх комбінації, систему балансування. Регулярні тренування з м'ячем задіють не тільки тіло, а й стимулюють роботу мозку, вимушеного швидше реагувати, розподіляти навантаження, координувати рухи. Тренування з таким інвентарем дозволяють реабілітуватися після тривалої хвороби або травм різної серйозності. Футбольний тренажер Live Up Football Training складається з двох частин: регульованого за допомогою липучок держателя м'яча різного діаметру і регульованого м'якого пояса з карабіном. До держателю м'яча прикріплена тонка, що розтягується до 5,5 м гумка, яка легко кріпиться до поясу з допомогою карабіна, таким чином дозволяючи спортсмену тренувати удари, набивати м'яч без додаткової допомоги (подачі м'яча другою людиною). Тренажер дуже легкий і компактний, його можна брати в будь-які поїздки.

Особливості тренажера:
- для тренувань футболістів;
- для розвитку реакції, швидкості, координації;
- тренує м'язову пам'ять;
- держатель для м'яча будь-якого діаметру;
- регульований м'який пояс з карабіном;
- дозволяє тренуватися самостійно;
- компактний, легкий, міцний;
- пошитий з міцного неопрена.

Футбольний тренажер Live Up Football Training - для ефективних тренувань реакції і координації!

Характеристики:
Матеріал: неопрен;
Складається з двох частин:
регульований тримач для м'яча будь-якого діаметру;
регульований м'який пояс з карабіном;
Максимальна довжина гумки: 5,5 м.

Виробник: Live Up (Китай).
Спортивні товари цього виробника поєднують в собі високу якість, симпатичний дизайн і невисоку вартість, орієнтовану на купівельну можливість великого кола споживачів.

Футбольний тренажер Live Up Football Training вибрати за доступною вартості 498 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Футбольные аксессуары таких брендів, як наприклад: Live Up в каталозі магазина Terrasport
Футбольний тренажер Live Up Football Training

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футбольний тренажер Live Up Football Training"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні аксесуари

Давно хотіли зайнятися спортом? Футбольний тренажер Live Up Football Training - це Ваш перший крок. В « Футбольні аксесуари » є все, що знадобиться спортсмену. Футбольні аксесуари здивує Вас своєю оригінальністю. Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer , Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer і Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer від кращих світових виробників 393 Ви можете знайти в нашій категорії Футбольні аксесуари . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Футбольні аксесуари . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн