Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS

КОД ТОВАРУ: 77692
  • Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS
  • Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS - Фото №2
Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS
Особливості футболки: жіноча, спортивна, довгий рукав, округлий виріз, для бігу, висока якість, ідеальний силует, декорована світловідбиваючими елементами, плоскі шви, комфортна для тіла, тканину відводить вологу, наявність на манжетах прорізів для великих пальців. Матеріал: поліестер, нейлон. Розміри: 2XL / M / S.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 229 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 164 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, XXL
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
596177-032
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS ідеально підходить для занять спортом. Вона щільно облягає тіло, не сковуючи при цьому рухів. Легка, дихаюча тканина футболки дозволить вам відчувати себе комфортно. Її округлий виріз оброблений зсередини спеціальної тасьмою, що захищає від швидкого зносу. Футболка в декількох місцях прошита спеціальної сітчастої тканиною, що дозволяє тілу дихати в процесі тренування.
Футболка чоловіча Nike Dri-Fit Knit LS забезпечить вам справжній комфорт, її плоскі внутрішні шви абсолютно не подразнюють шкіру. Завдяки поєднанню строгих ліній силуету і ненав'язливих декоративних елементів, футболка набуває оригінальний зовнішній вигляд. Сучасний крій, якісна дихаюча тканина, якісна обробка деталей дозволяють віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. Nike - це бренд, давно вже не потребує зайвому поданні.

Особливості футболки:
- жіноча;
- спортивна;
- округлий виріз горловини;
- для бігу;
- висока якість;
- ідеальний силует;
- плоскі шви;
- комфортна для тіла;
- тканина відводить вологу.

Футболка чоловіча Nike Dri-Fit Knit LS - висока якість і досконалий комфорт!

Характеристики:
Матеріал: поліестер.
Розміри: 2XL / M / S


Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS підібрати і купити за реальною ціною 1 229 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Nike в електронному магазині Terra Sport
Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно хочете зайнятися фігурою? Футболка жіноча Nike Dri-Fit Knit LS допоможе почати легко. В « Жіночі футболки та майки » є все, що Вам знадобиться. Жіночі футболки та майки обрадує Вас своєю надійністю. Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S , Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S і Термофутболка с длинным рукавом унисекс Thermoform 1-027 хаки - S від кращих світових постачальників 2150 Ви зможете знайти в нашій лінійці Жіночі футболки та майки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн