Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя

КОД ТОВАРУ: 77705
  • Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя
  • Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя - Фото №2
  • Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя - Фото №3
Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя
Особливості футболки: чоловіче, спортивне, короткий рукав, округлий виріз, для гри в футбол / бейсбол, висока якість, "дихаюча" тканина, класичний силует, декорована світловідбиваючими елементами, плоскі шви, комфортна для тіла, тканину відводить вологу. Матеріал: поліестер, нейлон. Розміри: 2XL / M / S.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 099 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 147 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, XXL
Тип футболки
З коротким рукавом
АРТИКУЛ
624999-403
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS пошита з "дихаючого" нейлону, добре відводить вологу від тіла під час тренування. Малопомітні перфоровані отвори, передбачені в пахвовій області футболки сприяють прекрасної вентиляції тіла, залишаючи його сухим. Футболка ідеально підходить для занять спортом, для гри в футбол, бейсбол і бігу. Вона щільно облягає тіло, не сковуючи при цьому рухів. Легка, дихаюча тканина футболки дозволить вам відчувати себе комфортно. Її округлий виріз оброблений зсередини спеціальної тасьмою, що захищає від швидкого зносу.
Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS зроблена в класичному спортивному стилі, ніколи не виходить з моди. Зручність футболки полягає також у тому, що її плоскі внутрішні шви не подразнюють шкіру. Сучасний силует, якісна обробка деталей, наявність непомітних декоративних елементів дозволяють віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. Nike - це бренд, давно вже не потребує зайвому поданні.

Особливості футболки:
- чоловіча;
- спортивна;
- округлий виріз горловини;
- для занять спортом;
- висока якість;
- ідеальний силует;
- плоскі шви;
- комфортна для тіла;
- тканина відводить вологу.


Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS - класичний спортивний силует!

Характеристики:
Матеріал:
поліестер, нейлон.
Розміри: 2XL / M / S.

Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя купити за вигідною ціною 1 099 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Nike в інтернет-магазині Терраспорт
Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя - Фото №2 Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Футболка чоловіча Nike Hypercool Speed Comp SS синя буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L , Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L і Майка боксерская Everlast ULI-9015-R красная - L від знаменитих світових виробників 2136 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн