Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0

КОД ТОВАРУ: 77662
  • Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0
  • Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0 - Фото №2
Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0
Особливості: чоловіче, спортивне, з довгим рукавом, для гри в футбол / волейбол, гарна якість, сучасний дизайн, що облягає, повітропроникна, дуже комфортна для тіла, вентильована тканину, акуратні шви. Матеріал: поліестер 90%, спандекс 10%. Розміри: XXL / M / S.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
829 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, XXL
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
449839-015
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0 володіє ідеальним кроєм, що дозволяє спортсменові відчувати себе дуже комфортно під час гри. Вона щільно облягає тіло, надаючи йому більшу стрункість і мобільність. Разом з тим вона прекрасно вентилюється, в тому числі і в пахвовій області, яка прошита спеціальної сітчастої тканиною, що відводить зайву вологу від тіла. Певні ділянки спинки і рукавів цієї футболки пошиті зі спеціальної сітчастої тканини, добре відводить вологу і сприяє гарній вентиляції тіла під час гри.
Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0 забезпечуючи комфорт під час гри, створює деякі умови для її успішності. Вона абсолютно не сковує діапазон рухів спортсмена, а її внутрішні шви не подразнюють шкіру. Сучасний силует футболки, якісна обробка її деталей, наявність в ній непомітних декоративних елементів дозволяють віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. До того ж Nike - бренд, давно вже не потребує зайвому поданні.

особливості:
- чоловіча;
- спортивна;
- з довгим рукавом;
- для гри в футбол / волейбол;
- гарна якість;
- сучасний дизайн;
- облягає;
- повітропроникна;
- дуже комфортна для тіла;
- вентильована тканину;
- акуратні шви.


Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0 - якість, зручність, стиль!

Характеристики:
Матеріал: поліестер 90%, спандекс 10%.
Розміри: 2XL / M / S.

Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0 підібрати і купити за реальною ціною 829 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Мужские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Nike в електронному магазині Terra Sport
Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0 Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно хочете зайнятися фігурою? Футболка чоловіча Nike Hypercool Comp LS Top 2.0 допоможе почати легко. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що Вам знадобиться. Чоловічі футболки та майки обрадує Вас своєю надійністю. Рашгард для ММА Berserk Viper green , Рашгард для ММА Berserk Viper green і Рашгард для ММА Berserk Viper green від кращих світових постачальників 2136 Ви зможете знайти в нашій лінійці Чоловічі футболки та майки . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн