Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна

КОД ТОВАРУ: 77691
  • Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна
  • Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна - Фото №2
Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна
Особливості футболки: чоловіче, спортивне, короткий рукав, V-подібний виріз, для гри в футбол / бейсбол, висока якість, ідеальний силует, декорована світловідбиваючими елементами, плоскі шви, комфортна для тіла, тканину відводить вологу. Матеріал: поліестер, бавовна. Розміри: 2XL / M / S.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
429 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, XXL
Тип
Футболки
Тип футболки
З коротким рукавом
АРТИКУЛ
589683-010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка чоловіча Nike Challenger SS ідеально підходить для занять спортом, для гри в футбол та бейсбол в тому числі. Вона вільно облягає тіло, не сковуючи рухів. Легка, дихаюча тканина футболки дозволить вам відчувати себе комфортно. Її округлий виріз оброблений зсередини спеціальної тасьмою, що захищає від швидкого зносу.
Футболка чоловіча Nike Challenger SS забезпечить вам справжній комфорт під час тренування. Пошита вона в класичному спортивному стилі, ніколи не виходить з моди. Зручність футболки полягає також у тому, що її плоскі внутрішні шви не подразнюють шкіру. Сучасний силует, якісна обробка деталей, наявність непомітних декоративних елементів дозволяють віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. Nike - це бренд, давно вже не потребує зайвому поданні.

Особливості футболки:
- чоловіча;
- спортивна;
- округлий виріз горловини;
- для гри в футбол / бейсбол;
- висока якість;
- ідеальний силует;
- плоскі шви;
- комфортна для тіла;
- тканина відводить вологу.

Футболка чоловіча Nike Challenger SS - класичний спортивний силует!

Характеристики:
Матеріал:
поліестер.
Розміри: 2XL / M / S.


Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна вибрати за доступною вартості 429 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Мужские футболки и майки таких брендів, як наприклад: Nike в каталозі магазина Terrasport
Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно хотіли зайнятися спортом? Футболка чоловіча Nike Challenger SS чорна - це Ваш перший крок. В « Чоловічі футболки та майки » є все, що знадобиться спортсмену. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю оригінальністю. Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) , Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) і Майка компрессионная Berserk F-17, серая, M(46) від кращих світових виробників 2136 Ви можете знайти в нашій категорії Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Чоловічі футболки та майки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн