Футболка футбольна Joma ECO блакитна

КОД ТОВАРУ: 85517
  • Футболка футбольна Joma ECO блакитна
  • Футболка футбольна Joma ECO блакитна - Фото №2
Футболка футбольна Joma ECO блакитна
Основні переваги: міцний матеріал; пропускаючи повітря, забезпечує хорошу вентиляцію; приємна до тіла; дає свободу руху; використані сучасні технології в тканини. Стать: чоловіча. Матеріал: 100% поліестер. Шви: за технологією stitching flatloc. Комір: V- образна форма. Колір блакитний.
Joma
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
365 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Блакитний
Розмір
M, L, XL
АРТИКУЛ
1149.98.009
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка Joma ECO - високоякісна футболка для гри в різних видах спорту. Спеціальна структура тканини містить мультифіламентні нитки, що забезпечують блискучу і гладку поверхню. Тканина міцна і зносостійка, дуже приємна до тіла. Завдяки сучасній технології DRY-MAX під час занять спортом футболіст залишається сухим, відбувається хороша вентиляція. Шви не натирають і мають великий ресурс міцності. Зручний V- образний воріт і вільний крій не сковують рухи під час гри.

 

особливості:

- міцний матеріал;

- пропускаючи повітря, забезпечує хорошу вентиляцію;

- приємна до тіла;

- дає свободу руху;

- використані сучасні технології в тканини.

 

Футболка Joma ECO - для справжніх чемпіонів!

 

характеристики:

  Стать: чоловіча.

  Матеріал: 100% поліестер.

  Шви: по технології stitching flatloc.

  Комір: V- образна форма.

Розмір: M / L / XL.

  Колір: блакитний.

 

Виробник: Joma (Іспанія).

 

Іспанський виробник спортивного одягу, взуття та аксесуарів. Сьогодні відомий виробник завоював надійну репутацію на ринку спортивних товарів. У 2007 році компанія Joma стала членом Форуму Визнаних Брендів Іспанії як одна з 70 компаній країни з найбільшим поширенням в світі і лідерством у своїй галузі. Спонсорує багато професійних спортивних команд і більше 500 спортсменів у всьому світі.

 


Футболка футбольна Joma ECO блакитна купити за вигідною ціною 365 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Футбольные футболки таких торгових марок, як наприклад: Joma в онлайн магазині Терра Спорт
Футболка футбольна Joma ECO блакитна Футболка футбольна Joma ECO блакитна - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка футбольна Joma ECO блакитна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Футболка футбольна Joma ECO блакитна буде Вашим першим кроком. В « Футбольні футболки » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні футболки здивує Вас своєю якістю. Футболка футбольная Lotto Jersey Extra Evo SS R9685 Flame/White - XXL , Футболка футбольная Lotto Jersey Extra Evo SS R9685 Flame/White - XXL і Футболка футбольная Lotto Jersey Extra Evo SS R9685 Flame/White - XXL від знаменитих світових виробників 4354 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні футболки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні футболки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн